Aksa Tufanı 1 Yaşında

Vedat Kahyalar

7 Ekim AKSA TUFANI ile, 75 yıldır soykırım ve sömürüyle inleyen Filistin halkı ilk kez sesini dünyaya bu kadar net duyurabildi.

7 Ekim AKSA TUFANI, İsrail’in alçak, aşağılık bir terör örgütü olduğunu ortaya serdi. İsrail, kısa zamanda, başta ABD ve İngiltere olmak üzere dünyadaki desteğini kaybedecek ve tarihin soykırım ve zulüm çöplüğüne gömülecektir.

7 Ekim AKSA TUFANI ile ,75 yıldır soykırım ve sömürüyle inleyen Filistin halkı; Vurulamaz denilen İsrail’in vurulabileceğini, rezil edilebileceğini 1 yıldır ortaya koydu. Hem de olağan üstü orantısız güç dengelerine rağmen...

7 Ekim AKSA TUFANI ile ,75 yıldır soykırım ve sömürüyle inleyen Filistin halkı; Onurlu bir vatan ve Hak mücadelesi verdiğini ve zafere daha yakın olduğunu ortaya serdi.

7 Ekim AKSA TUFANI ile ,75 yıldır soykırım ve sömürüyle inleyen Filistin halkı; Gazze'nin 32 km önünde, Akdeniz’deki doğalgaz kaynaklarının kendisine ait olduğunu ve bugüne kadar ABD ve İngilizler eliyle çalınan doğalgazın hesabını soracağını dünyaya ilan etti.

7 Ekim AKSA TUFANI ile ,75 yıldır soykırım ve sömürüyle inleyen Filistin halkı; Her dinden, her ırktan temiz halkların, öğrencilerin hükümetlerinden daha onurlu ,daha duyarlı olabildiğine vesile oldu.

7 Ekim AKSA TUFANI ile ,75 yıldır soykırım ve sömürüyle inleyen Filistin halkı; Zulüm ile, yolsuzluklar ve şatafat ile halkından kopmuş İslam coğrafyası yönetimlerini rezil etti.

7 Ekim AKSA TUFANI ile ,75 yıldır soykırım ve sömürüyle inleyen Filistin halkı; Küresel, şeytanı çeteyi açık ve net ortaya çıkardı.

7 Ekim AKSA TUFANI ile ,75 yıldır soykırım ve sömürüyle inleyen Filistin halkı, Trump marifetiyle yapılan İBRAHİM ANLASMALARINI yırtıp attı. Bu anlaşma ile 6 Arap ülkesi İsrail ile iş birliğine başlamıştı.

7 Ekim AKSA TUFANI ile, 75 yıldır soykırım ve sömürüyle inleyen Filistin halkı,  ABD’nin  , İngiltere’nin  Naylon Arap ülkelerinin bu soykırıma ortak olduğu gerçeğini ortaya çıkardı.

7 Ekim AKSA TUFANI; mezhepciligin islâm toplumları için büyük tehlike ve zayıf karnımız olduğunu ortaya çıkardı. Vahdet bilinci ile hareket edildiğinde herşeye, düşmanın büyük güçlerine rağmen zaferin müjdesinin yakın olduğunu ortaya serdi.

Son olarak;
Büyük Ortadoğu Projesinin; Büyük İsrail projesi olduğu açık net ortaya çıktı. Suriye, Irak, Libya, Mısır, Rusya, Yemen savaşlarla, İran, Türkiye, Pakistan ekonomileriyle zayıf hallere düşürülüp, uygun zaman ve zemin hazırlandı. Artık soykırım ve yayılma için engel kalmamıştı.

Dünya yeniden kuruluyor adeta. İnsan hakları, kadın ve çocuk hakları, çevre, hasta hassasiyetleri, ibadet yerleri hassasiyetleri, yalan, algı, hırsızlık, mala ve toprağa çökme, Küresel şeytanlık, yeniden tanımlanıyor sayenizde.

Ne büyüksünüz Gazze Mücahitleri, dünya sizi hayranlıkla izliyor. Rabbim size tertemiz bir zaferi nasip etsin. Şehitlerimize rahmet olsun. Yaralarınız tez sarılsın, şehirleriniz yeniden kurulsun.