Adana’nın İlk Master Milli Tenisçisini Dünya Konuşuyor: Erol Demir Guinness Dünya Rekoru Yolunda

Adananın ilk Master Milli Tenisçisi olan ve Adana Tenis Dağ ve Su Sporları Kulübü (ATDSK) eski yöneticilerinden Erol Demir, 2025 yılı Guinness Dünya Rekorları’na girmek üzere.

Adanalı Milli sporcu Erol Demir 5 Ocak Gazetesine özel açıklamalarda bulundu. Demir, 45 yıllık tenis hayatı boyunca on binlerce fotoğraf çektiğini ve bu fotoğraflar ile yaşadığı acı-tatlı tüm hikayesini www.eroldemir.com adlı web sitesinin “ Erol Demir Tenis FOTO-HİKAYEM  “ adlı Blog’ unda yayınlama hazırlığı yapıyor.

45 YILDIR ÜLKEMİZ ADINA DÜNYA ŞAMPİYONALARINDA MÜCADELE VERİYOR

Paylaşımlarının geniş kesimlere ulaşabilmesi için ve web adresinin tanıtımına katkı olsun diye Guinness Dünya Rekorları kitabına özel bir fotoğraf albümü sunmak gayreti ile yola çıkan Erol Demir, 45 yıldır tenis oynuyor. 1995 yılından bu yana ülkemiz adına Dünya şampiyonalarında mücadele veren 66 yaşındaki milli sporcu, aktif spor hayatını hala devam ettiriyor.

ÖZEL ARŞİVİNİN DÜNYADA TEK OLDUĞUNU KANITLAMAK ÜZERE

Fotoğraf çekme alışkanlığını yaptığı tenis sporuna da taşıyan Demir, 40 yılın üzerinde bir zamana yayılan, kendi kamerası ile kort içinde, maçına başlamadan önce rakipleri ve partnerleri ile çekildiği bu özel fotoğraf albümü ile Dünyada tek olduğunu kanıtlamak üzere.  Resmi başvurusu kabul edilen Milli Tenisçi, her fotoğrafın altına açıklama olarak, Mücadelenin;  yılı + ayı + oynanan kulüp + oynanan şehir + oyuncuların adı ve soyadı gibi ayrıntıları da tek tek ekliyor. Gazetemizin kurucusu ve İmtiyaz sahibi olan Savaş Çokduygulu’ nun da gençlik arkadaşı olan Erol Demir' in başarıları Çokduygulu’yu da mutlu ediyor.

PARTNERİ KULÜP BAŞKANI ALİ REFAH KESKİN OLACAK

Hayatını İzmir’de devam ettiren Adanalı Milli Tenisçi Erol Demir, Ekim ayının ilk haftasında Türkiye’mizin gururu İpek Soylu adına Adana’da ATDSK’da düzenlenecek olan TTF-500 Masters Tenis Turnuvasına gelmeyi planlıyor. Adana Tenis Dağ ve Su Sporları Kulübü’nde düzenlenecek olan bu turnuvada Çiftler kategorisinde de mücadele verecek olan Erol Demir’ in partneri Kulüp Başkanı Ali Refah Keskin olacak.

Kaynak: 5 Ocak Gazetesi

YAŞAM Haberleri

Yüreğir’de Gaziler Onuruna Yemek Programı Düzenlendi
Koruyucu sigorta çağrısı
Ali Sabancı: Kazayı hatırlamamayı ‘suçluluk’ olarak alıyorum
Hırsız durakta uyuyakalan vatandaşın 6 bin lirasını ve kolyesini çaldı
STK’lardan Halil Nacar’a destek