Adanalı Vali, Ordu Valisi oldu!

Adanalı Tunceli Valisi Tuncay Sonel, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararları ile Ordu Valiliği'ne atandı.

Yorum - Haber / Kucuksaat.com - Adanalılığı ve Adana Demirsporlu olması ile bilinen Tunceli Valisi Tuncay Sonel, Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararları ile Ordu Valiliği'ne atandı.

Her fırsatta Adanalılığı ile övünen, Tunceli'de yapmış olduğu hizmetler ve terörün bitirilip turizm şehrine döndürülmesi için canhıraş bir mücadele vererek Adana'nın gönlünde taht kuran Tunceli Valisi Tuncay Sonel, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kararıyla valilik görevine Ordu'da devam edecek.

Adana kamuoyunun yakından tanıdığı Sonel, geçtiğimiz ay Adana Sarıçam'da yapımı devam eden yeni stadyumda koltuk renklerinin Adana takımları olan Adanaspor ve Adana Demirspor renkleriyle değiştirilmesi konusunda görev yeri haricinde memleketi olan Adana için de Gençlik ve Spor Bakanlığı ile yaptığı görüşmelerle Adanalıların bir kez daha takdirini toplamıştı.

Adana'da doğup büyüyen ve hiç bir zaman memleketini unutmayan Vali Tuncay Sonel'e kucuksaat.com olarak Ordu'da üstün başarılar dileriz. 

GÜNDEM Haberleri

Uluslararası sahte bahis çetesinin bir üyesi, Kozan nüfusuna kayıtlı çıktı
Sunay Karamık duyurdu! Hasar tespit çalışmaları başladı
Yoksa uçuş trafiğine kapalı Şakirpaşa pistleri yaşam alanına mı dönüştürülecek ?
Altay soğukları Adana'yı terk edecek mi? Önümüzdeki günlerde hava nasıl olacak?
Işıklarda cam silenlerden rahatsız olan sürücüler valilikten yardım istedi