Adanalı Sağlam İçişleri Bakan Yardımcısı

Yüksel Mert

TFF PFDK Başkanı Mehmet SAGLAM  içişleri Bakan Yardımcısı oldu..

BENCE;

Bilgisiyle, birikimiyle, açık sözlülüğü, açıkgözlülüğü, dobra konuşmaları, mert ve delikanlılığı; basınla olan güzel diyalogları ve dahi siyasi atraksiyonlarıyla her dönemde adından bahsettiren Mehmet SAĞLAM kimdir?

KİMDİR?

Av. Mehmet Saglam1966 yılında Elazığ’da doğdu.İlk-Orta ve Lise öğrenimini Adana’da tamamladı. İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunu olan Mehmet SAĞLAM, Adana Barosu Avukatlarından olup evli ve 3 çocuk babasıdır..


 
1991-1995 Yıları arasında Refah Partisi Yüregir İlçe Başkan olarak görev yapan Sağlam,1999 yılında Fazilet Partisi Yüreğir Belediye Başkan Adayı olarak seçime girdi. 

KURULUŞUNDAN BU YANA AK PARTİLİ

AK PARTİ’ nin kurulusundan beri aktif olarak parti için çalışan Sağlam
2009 yılında Ak Parti Adana il Başkanlığı görevinde de bulundu. 


 
KİZİLAY BASKANLİGİ

2004 yılından 2011 yılının Mart ayına kadar Türkiye Kızılay Derneği Adana Şube Başkanlığı görevini ifa eden Sağlam; Kızılay  Adana Şube Başkanlığı olarak yılda asgari 15.000 aileye çeşitli yardımlarda bulundu.

HEP HAKKIN VE HAKLININ YANINDA

Yapısı itibarıyla devamlı surette, ezilen, hor görülen fakir fukaranın, garip-gurebanın yanında olan Mehmet SAĞLAM; Parti çalışmaları nedeniyle “siyasi etik” gereği bu görevinden istifa etmeyi uygun buldu ve istifa etti.

2005 yılından 2011 yılına kadar Adana Valiliği Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Vakfı mütevelli heyetinde de görev yapan Mehmet SAĞLAM, Başbakanlık Adana Valiliği İl İnsan Hakları Kurul Üyesi olarak da hizmet verdi.

Adana Kent Konseyi, Adana Türk Hukuk Enstitüsü Kurucu üyesi, Elazığlılar Derneği Onursal Başkanı vs.. gibi gorevlerde bulunan Avukat Mehmet SAGLAM, TFF PFDK Başkanı olarak görev yaparken,

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle T.C. İçişleri Bakanlığı Bakan Yardımcılığı görevine atandı.

SONUÇ

Yeni atandığı görevini hakkıyla yerine getireceğine inandığımız değerli kardeşim Mehmet SAĞLAMA BAŞARILAR DİLİYORUZ. 

Yüksel MERT ÖZEL Haber

ADANA/TÜRKİYE