Adana'da savaş uçakları neden uçuyor, 2 Ekim Bugün neden jet sesi geliyor?

Adana’da uçak sesleri neden geliyor, sorusu günün öne çıkan konularından oldu. Ekim ayının gelmesiyle birlikte Adana’da düzenlenecek TEKNOFEST heyecanı başladı.

Adana’nın çeşitli yerlerinde savaş uçağı ve jet sesleri duyuluyor. Vatandaşları da meraklandıran savaş uçağı seslerinin kaynağı belli oldu. Bilindiği üzere TEKNOFEST ekim ayı içerisinde Adana’da gerçekleştirilecek.  

ADANA'DA SAVAŞ UÇAKLARI NEDEN UÇUYOR, NEDEN JET SESİ GELİYOR?

Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı (T3 Vakfı) ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nın öncülüğünde, Adana Şakirpaşa Havalimanı'nda düzenlenecek olan TEKNOFEST hazırlıkları devam ediyor. Kaynak: Adana semalarında SOLOTÜRK ve Türk Yıldızları prova yaptı.

İleri teknoloji simülasyonları, bilimsel atölyeler, sergiler ve yarışmaların yapılacağı festivalde SOLOTÜRK ve Türk Yıldızları savaş uçaklarının gösteri öncesi provaları dikkat çekti.Yaklaşık 1 saat süren provalar ilgi gördü. Kaynak: Adana semalarında SOLOTÜRK ve Türk Yıldızları prova yaptı.

Baykar Teknoloji ürünü Bayraktar TB3 ile TUSAŞ teknolojisi ANKA-3 hakkında dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Kacır, Bayraktar TB3 ve insansız savaş uçakları ANKA-3'ün halka açık ilk uçuş gösterisini TEKNOFEST Adana'da yapacağını söyledi.

YAŞAM Haberleri

Selçuk Bayraktar: "Eski dünya ölüyor"
İsraıl'in Pervasızlıgı Nereden Geliyor?
TEKNOFEST Adana, Bayraktar TB2 ve paramotor gösteri uçuşlarıyla başladı
Altın Koza töreni ve sorular
Salı Buluşmaları Başkan Demirçalı’nın katılımıyla başladı