Adana'da Rafadan Tayfa, film ve gösteri etkinliği

Animasyon türü ikinci filmi vizyona giren Rafadan Tayfa’nın oyunculu özel gösterimi ve gösteri etkinliği 28 Aralık Cumartesi günü Optimum’da gerçekleşecek

 Çocukları iyiye, güzele, dostluğa ve kardeşliğe yönlendiren karakterleri ile her bölümü heyecanla izlenen Rafadan Tayfa’nın animasyon türü "Rafadan Tayfa Göbeklitepe" filminin oyunculu özel gösterimi ile gösteri etkinliği 28 Aralık Cumartesi günü Adana'da yapılacak.


TRT Çocuk Kanalı’nın sevilen çizgi filmi Rafadan Tayfa’nın ikinci filmi olan “Rafadan Tayfa Göbeklitepe” filminin oyunculu özel gösterimi 28 Aralık Cumartesi günü Optimum Alışveriş ve Eğlence Merkezi’nde gerçekleşecek.

Rafadan Tayfa ekibinin, Göbeklitepe'de atıldıkları gizemlerle dolu maceraları konu eden filmi izleyen çocuklar; Mısır piramitlerinden 7 bin 500 yıl daha önce yapıldığı ortaya çıkan Göbeklitepe’nin nasıl inşa edildiğini, nasıl oluştuğunu, bugüne nasıl geldiğini de öğrenerek bilgi dağarcıklarını güçlendirecekler.

Aynı gün filmin yanı sıra gösteri etkinliği ve imza günü de gerçekleşecek.
Filmin maskot karakterleri saat 13.00, 15.00 ve 17.00’de üç seans halinde gerçekleşecek olan gösteri etkinliği ve imza gününde çocuklara unutamayacakları eğlence dolu anlar yaşatacak.

YAŞAM Haberleri

Adana Valisi Köşger:" Tüm belediyelerimiz kendi barınaklarını en kısa sürede inşa edecek"
Yüreğir'de Binlerce Kişi İftarda Buluşuyor Yüreğir’de İftar Coşkusu Devam Ediyor
Adanalı Sanatçı gönlünde yatan mesleği açıkladı
Ailesi gözyaşı döküyor: 15 yaşındaki Engin'den 16 gündür haber alınamıyor
Ofisinde esrar yakalandı: "Kullanıyorum ama bu maddeler bana ait değil" savunması yaptı