Adana’da organize suç örgütüne şafak baskını: Çok sayıda gözaltı var

Operasyonda çok sayıda şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.

Adana'da, adam yaralama, silahlı saldırı düzenleme, silah zoruyla haraç kesme ve silah ticareti gibi suçları gerçekleştirdiği belirlenen organize suç örgütüne şafak vakti operasyon düzelendi.

Alınan bilgiye göre, Adana Emniyet Müdürlüğü, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, adam yaralama, silah zoruyla haraç kesme ve silah ticareti gibi çeşitli suçlar işleyen şebekeye yönelik operasyonun düğmesine bastı.

Organize suç örgütüne şafak vakti özel harekat polislerinin de desteği ile baskınlar yapıldı. Özel harekat polisleri söz konusu şüphelilerin evlerine koçbaşıyla kapıyı kırıp girdi. Ardından şüpheli şahıslar kelepçe takılarak etkisiz hale getirildi. Şüpheliler adli tıp birimindeki sağlık kontrollerinin ardından sorgulanmak üzere emniyete götürüldü.

YAŞAM Haberleri

İşçilerinin kaldığı konteynerde yangın çıktı, korku dolu anlar yaşandı
3 kişiyi katletmişti, gerekçeli kararı yazıldı: 'Suç işlemeyi kendine haklı görmüş'
Adana'da park ve sokaklarda uyuşturucu içen 55 şahıs yakalandı
Adana'da içler acısı durum: Madde bağımlıları kendinden geçti
'İcraya verdiği eski sevgilisinin ailesi tarafından öldüresiye darp edildi' iddiası