Adana’da iki farklı ilçede arka arkaya orman yangını: Ekipler müdahaleye başladı

Adana'nın Karaisalı ilçesinden sonra Kozan ilçesinde de orman yangını çıktı.

Adana'nın Karaisalı ilçesinden sonra Kozan ilçesinde de orman yangını çıktı. Ekipler hem karadan hem de havadan müdahaleye başladı.

Adana'nın Karaisalı ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangına havadan ve karadan müdahale ediliyor.

Karaisalı'nın Akgedik mevkiinde saat 15.45 sıralarında ormanlık alanda yangın çıktı. Yangını gören vatandaşlar durumu Adana Orman Bölge Müdürlüğü ekiplerine bildirdi. Kısa sürede gelen ekipler yangına müdahale etmeye başladı. Yangına iki helikopter ve 2 uçakla havadan müdahale eden orman ekipleri, karadan da yangın söndürmek için çalışma başlattı. Ekiplerin yangını söndürmek için çalışmaları devam ediyor.

Alınan bilgiye göre, Kozan'a bağlı Çürüklü Mahallesi kırsalında ormanlık alanda yangın çıktı.

Yangını fark edenlerin durumu Orman Müdürlüğüne bildirmesi üzerine bölgeye havadan ve karadan ekipler sevk edildi. Kısa sürede bölgeye ulaşan ekipler yangına müdahaleye başladı.

YAŞAM Haberleri

33 yıl hapis cezası olan hırsız kaçarken yakalandı
Sağlık kabinine silahlı saldırı yapıp 1 milyon TL haraç istediler
Şimdiki Faşizm İle Eskisi Arasındaki Farka Dair
Adana'da köy usulü kayak şöleni
Ramazan Geliyor...!