Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak: Fenerbahçe'yi elimizden kaçırdık

Sancak, ''Aslında Fenerbahçe’yi elimizden kaçırdık. Çok rahat yenebilirdik ama şans da lazım. Top şansı ve hakem şansı lazım, olmadı. Fenerbahçe’yi tebrik ediyorum.'' diye konuştu.

Süper Lig ’in 2021-2022 sezonunun ilk haftasında sahasında Fenerbahçe ’ye 1-0 mağlup olan Adana Demirspor’da başkan Murat Sancak, Fenerbahçe’yi ellerinden kaçırdıklarını belirterek, "Çok rahat yenebilirdik ama şans da lazım." dedi.

Sancak, karşılaşmanın ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, bu sıcakta maç oynamanın kolay olmadığını belirterek, şu ifadeleri kullandı:

"Aslında Fenerbahçe’yi elimizden kaçırdık. Çok rahat yenebilirdik ama şans da lazım. Top şansı ve hakem şansı lazım, olmadı. Fenerbahçe’yi tebrik ediyorum. Yolumuza bakacağız. Adana Demirspor’un kolay bir lokma olmadığını herkese göstermiş olduk. İyi bir takım kurduk. İnşallah hızlı bir adaptasyon sağlayarak bu takım çok can yakar diye düşünüyorum. Bir, iki transfer daha yapacağız." (AA)

SPOR Haberleri

Alanyaspor Teknik Direktörü Sami Uğurlu; “Adana Demirspor’u verdiği mücadeleden dolayı tebrik ediyorum’’
Mustafa Alper Avcı: Güzel bir jenerasyon yakalama hedefindeyiz!
2-0’dan 3-2’ye…Yine Hüsran. Başlığı siz atın!
Adana Demirspor ilk yarıda coştu! Maç devam ediyor
Adanaspor Teknik Direktörü Hakan Keleş, Beraberlik Sonrası Açıklamalarda Bulundu