A/C Fit’ Ten Akkapı Oluşumspor’a Sponsorluk Desteği

Ömer Bozdoğan; Başarmak Zorundayız

Erkekler Voleybol 2. Liginde 12 takımın yer aldığı 4. ncü grupta mücadele eden ligde galibiyet ve yenilmezlik serisini devam ettirerek zirvede yer alan Adana ekibi Akkapı Oluşumspora A/C FİT yöneticisi ve işletmecisi Emre Oruç’ tan sponsorluk desteği geldi.
 Akkapı Oluşumspor yönetici, teknik heyeti ve sporcularla bir araya gelerek başarılar dileyen A/C FİT yöneticisi ve işletmecisi Emre Oruç’ a üzerinde A/C FİT yazan takımın forması hediye edildi. 

EMRE ORUÇ; HER 
ZAMAN YANINDAYIZ 

A/C FİT yöneticisi ve işletmecisi Emre Oruç yaptığı açıklamada; bu zamana kadar sporun ve sporcunun yanında oldukları belirterek,  “Adana’mızı Voleybol 2. Liginde başarı ile temsil eden, hedefi 1. lige yükselmek olan Akkapı Oluşumspora desteğimizi sürdüreceğiz” dedi.

ÖMER BOZDOĞAN; BAŞARMAK ZORUNDAYIZ

Akkapı  Oluşumspor Baş Antrenörü Ömer Bozdoğan ise Adana Akkapı Oluşumspor olarak hedeflerinin öncelikle play-off, sonrasında 1. lig olduğunu belirterek, “Takımımızın çalışmalarında bize destek vererek salonunu tahsis eden A/C FİT yöneticisi ve işletmecisi Emre Oruç’a teşekkür ediyorum” diye konuştu.

SPOR Haberleri

Adana Demirspor Sivasspor maçı ne zaman, saat kaçta?
Erkan Sözeri: “Bu galibiyet bizim için harika oldu”
Kemal Kılıç: “Deplasmanda gol atmamış takımdan 4 gol yedik”
Adanaspor evinde farkla kaybetti
Milli Futbol Takımı'nda da 1.5 yıl yardımcı antrenörlük görevi üstlenen Tayfun Korkut, Demirspor’a gelecek mi ?