1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Serdal Adalı ve Hasan Arat'ın listesinde kimler var?
Serdal Adalı ve Hasan Arat'ın listesinde kimler var?

Serdal Adalı ve Hasan Arat'ın listesinde kimler var?

Süper Lig takımlarından Beşiktaş'ta gözler başkanlık seçiminde. İki aday başkanlık için yarışacak. Hasan Arat ve Serdal Adalı'nın listesinde kimler var?

A+A-

Beşiktaş, 26 Kasım'da başkanını seçecek. Bu tarihte çoğunluk sağlanamadığı takdirde 3 Aralık'taki kongrede çoğunluk sayısına bakılmaksızın seçim yapılacak. 

Beşiktaş'ta başkan adayları kimler?

Beşiktaş'ın, Olağanüstü Seçimli Genel Kurul kararının ardından Hasan Arat ile Serdal Adalı adaylığını açıkladı. Ahmet Nur Çebi döneminin asbaşkanı Emre Kocadağ ise önce adaylık sinyali verdi daha sonra adaylıktan vazgeçti.

Hasan Arat ve Serdal Adalı'nın listelerinde kimler var?

İki aday da yönetimde yer alacak isimleri açık açık deklare etmekten çekiniyor. Ancak Hasan Arat'ın listesinde daha önce de Beşiktaş yönetiminde yer alan Mete Vardar'ın olması bekleniyor. 

Serdal Adalı, sportif direktör olarak eski futbolcu ve teknik direktör Mehmet Özdilek'i getireceğini açıkladı. Adalı'nın listesinde Metin Keçeli, Hakan Daltaban, Anadolu Dernekleri'nden Kemal Erdoğan, Uğur Fora, Mehlih Aydoğdu ve Doğan Küçükemre'nin yer almaları bekleniyor. 

Beşiktaş'ı seçime götüren süreç

Beşiktaş bu sezon öncesi yapılacak birkaç takviye ile şampiyonluğun en büyük adaylarından biri olarak gösterildi. Ancak Siyah-Beyazlılar'ın bazı transferlerden beklediğini alamaması ve gündeme gelen yıldız isimlerin ezeli rakiplere kaptırılmasının ardından taraftarla yönetimin arası açıldı. 

Başarısız sonuçların ardından da taraftarın yönetime tepkisi iyice arttı. UEFA Konferans Ligi'nde Beşiktaş'ın sahasında Lugano'ya 2-0 öne geçmesine karşın 3-2 yenilmesinin ardından Teknik Direktör Şenol Güneş görevi bıraktı. Yönetim daha fazla taraftar tepkisinin önüne geçemedi ve Olağanüstü Seçimli Genel Kurul kararı aldı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.