1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. Saytek Mühendislik 15. Kuruluş Yılını Bir Dizi Eğitimle Kutladı
Saytek Mühendislik 15. Kuruluş Yılını Bir Dizi Eğitimle Kutladı

Saytek Mühendislik 15. Kuruluş Yılını Bir Dizi Eğitimle Kutladı

Altyapı Ve İklimlendirmede 15 Yıllık Başarı: Saytek Mühendislik’ten Vizyoner Adımlar

A+A-

İklimlendirme ve altyapı çözümlerinde öncü rol üstlenen Saytek Mühendislik, sektördeki 15. yılını çalışanlarına verdiği eğitimlerle taçlandırdı. Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Sercan Delice, enerji verimliliği ve sürdürülebilir çözümler konusundaki yenilikçi vizyonlarını vurgularken, ısı pompası teknolojileri ve yenilenebilir enerji kaynaklarına yönelik stratejilerinin sektördeki yerlerini daha da güçlendireceğini belirtti.

İklimlendirmeden altyapı çözümlerine geniş bir skalada hizmet sunan Saytek Mühendislik, sektördeki 15. yılını çalışanları ile kutlarken yeni eğitim dönemine de merhaba dedi. 

Mekanik Çözümler ve iklimlendirme süreçlerinde elde ettikleri başarı ile altyapı çalışmalarına hız veren Saytek Mühendislik, sektördeki 15. yılını kutlamak ve kurumsallaşma yolculuğunda aşama katetmek üzere bir araya geldi. 

 

76006cab-e504-431c-9668-95297bb2de13.jpg
Yönetim Kadrosu ve Şirket Personelleri Hem Eğlendi Hem Öğrendi

Saytek Mühendislik yönetim kadrosu ve beyaz yaka personelinin buluştuğu etkinlikte konuşan Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Sercan Delice; “Sunduğumuz kapsamlı hizmetler ile sektörde bölgenin en önemli projelerinde yer aldık. İcra Kurulu Başkanımız Aykut Delice ile kurduğumuz Saytek Mühendislik, 15 yıllık başarı yolculuğunda sürekli kendini yenileyerek, yeni hizmet ve ürünleri bünyesine dahil etmiş ve altyapı projelerinde kuruluşlar için en güvenilir iş ortağı olmuştur. Enerji verimliliği odaklı yenilikçi teknolojilere kapı açan çalışmalarımızda sunduğumuz geniş hizmet yelpazesi, bizi farklı kılan temel özelliğimizdir. Bir yapının tüm konfor odaklı ihtiyaçlarını tek çatı altında karşılayabiliyoruz. İklimlendirme alanında sunduğumuz doğalgaz-kombi çözümleri, ısı pompası ve yerden ısıtma sistemlerimiz, split klima ve VRF sistemlerimiz, şömine, havuz, sauna ve jakuzi sistemleri kurulumumuz ile bireysel ve toplu konutların, endüstriyel tesislerin en önemli iş ortağı konumundayız. Tüm bu güçlü yönlerimizi değerlendirmek, bugüne kadar başardıklarımızı kutlamak, gelecekteki hedeflerimizi tasarlamak ve ekip içi iletişimimizi güçlendirmek amacıyla bu etkinlikte bir araya geldik. Sürece aktif katılım sağlayan tüm çalışma arkadaşlarımıza ve kurumsallaşma sürecimizi organize eden Deklare PR ekibine verdikleri destek için teşekkür ederim” dedi.

“İklimlendirmenin Geleceği Isı Pompasında”

Yaptığı konuşmada altyapı vizyonuyla birlikte, iklimlendirmenin geleceğine de değinen Delice; “İklimlendirmede dünya devi olarak nitelenen markaların bayiliklerini üstlendik. Güneş panelleri gibi yenilenebilir enerji kaynakları ile kolay entegrasyonu ve enerji verimliliği sayesinde, başta Avrupa olmak üzere dünyada iklimlendirme çözümlerinin geleceği olarak tanımlanan özellikle Avrupa’da iklimlendirme sistemlerinin geleceği olarak tanımlanan ısı pompası alanında bölgemizin öncü kuruluşuyuz. Sürdürülebilir bir dünya için kaynakların etkin kullanımı gerektiğine yürekten inanıyoruz. Odağımızı ısı pompası sistemlerine yönelttik. Bu kapsamda farkındalık oluşturmak adına çeşitli meslek grupları ile bir araya gelerek ısı pompası sistemlerinin avantajlarını anlatıyoruz” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.