1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Sancak: "Damarıma basmayın, aklınızı başınıza toplayın biraz takımınızı düşünün"
Sancak: "Damarıma basmayın, aklınızı başınıza toplayın biraz takımınızı düşünün"

Sancak: "Damarıma basmayın, aklınızı başınıza toplayın biraz takımınızı düşünün"

Murat Sancak'tan Telat Şahin'e üstü kapalı yanıt... İşte detaylar...

A+A-

Adana Demirspor Taraftar Derneği Başkanı, CHP Büyükşehir Ve Çukurova Meclis Üyesi Telat Şahin sosyal medya platformu X hesabından Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak'ı eleştirmesi üzerine Murat Sancak'tan yanıt gecikmedi.

İlgili Haber: Telat Şahin; Aytaç Durak başta olmak üzere 3-4 başkanla mücadele ettik, yine ederiz

Başkan Sancak'ın kapsamlı yanıtı şöyle;

KİM YAPTI? YİNE YAPMAYA DEVAM EDİYORUM

Konuşmanın başında dediğim gibi,ADS için her şeyi yaparım demiştim,yaptım,hemde tek başıma.Durum 25 milyon Euro borç sıfır futbolcu25 milyon Euro transfer,50 milyon Euro borçla başla1. Sezon,yarı final 2.sezon final,3 üncü sezon süperlig.SÜPERLİG 1.sezon 7 inci 2.sezon 4 uncu ve tarihinde ilk defa AVRUPA 3üncü sezon 10.kim yaptı,kimin desteğiyle,hiç,yine yapmaya devam ediyorum.

İŞ ADAMLARI SUS PUS, TAHTAYI AÇMAYA ÇALIŞIYORUZ

Futbol haricinde bir nefer gibi adana için çalıştım,dokunabildiğime,dokundum,insanlara değer verdim,şehir için bir çok değil,herkesten çok çalıştım,tanıtımı için,sosyal medya üzerinden sorulara cvp vermeye çalıştım,hadsizlerede had bildirdim,sonuç Süperligteyiz ve borç 25 milyon Euro,tahtayı açmaya çalışıyoruz,açılırmı görecez,açılmasa bile bu takım ligte kalır NET..AMA adanada durum ne belediyelere dilenmedik sadece Loca,loca alın dedik,1 tanesi 3 milyon sadece büyükşehir belediyesi ödedi,diğerleri biri alamayız diğeri yarısın verelim,bir diğeri hiç ortada yok,işadamları sus pus,para istemedik loca alın,kombine alın,forma alın,oda yok,ee gelin bu kulübün 10 günlük maaşın getirin yönetimi devredeyim oda yok,o zaman herkes dua etsin.

DAMARIMA BASMAYIN

Liderlere gelince sustum ama onlarla ilgili tekrar söylüyorum,damarıma basmayın,aklınızı başınıza toplayın biraz takımınızı düşünün,kendinizi değil,o genç kardeşlerimizide,uydurduğunuz gerçek olmayan hikayeler anlatmayı bırakın,yeni sezon hayırlı olsun,ALLAH yar ve yardımcımız olsun.

TRİBÜN LİDERLERİNE TEŞEKKÜR

Bu arada Aydın Çakay,umut düşkün,Caner Ertan zeynek,ve bu takıma ve bana baştan beri inanan ve inanmaktan vazgeçmeyen herkese teşekkür ederim,gün ola hayırola,herkes FB maçına odaklansın.her şeyi affederim,namusuzluğu ve hainliği asla,hakkım varsa helaldir,vesselam

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.