1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Sağlam ve Köşger'den İl Jandarma Komutanlığına bayram ziyareti
Sağlam ve Köşger'den İl Jandarma Komutanlığına bayram ziyareti

Sağlam ve Köşger'den İl Jandarma Komutanlığına bayram ziyareti

İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Sağlam ve Adana Valisi Yavuz Selim Köşger, Adana İl Jandarma Komutanlığını ziyaret ederek bayramlaştı.

A+A-

Güvenlik güçlerinin huzur ve asayişin sağlanmasında önemli rol oynadığını vurgulayan Sağlam ve Vali Köşger, Jandarma teşkilatının büyük bir özveriyle çalıştığını belirtti.

Ziyaret sırasında İl Jandarma Komutanı ve personeliyle bir araya gelen Bakan Yardımcısı Mehmet Sağlam ve Vali Yavuz Selim Köşger, Jandarma teşkilatına bayramlarını kutlayarak başarılar diledi. Huzur ve güvenliğin sağlanması için gece gündüz demeden fedakarca çalışan Jandarma mensuplarına teşekkür eden Sağlam ve Köşger, ülkenin huzur ve güvenliğinin korunmasında Jandarmanın önemini vurguladı.

Personellerle Bayramlaştılar: Sağlam ve Köşger'den İl Jandarma Komutanlığını Ziyaret

İl Jandarma Komutanlığı ziyaretinde huzur ve asayişin güvencesi olan Jandarma teşkilatının mensuplarıyla bir araya gelen Sağlam ve Köşger, birlik ve beraberlik mesajları vererek teşkilatın azim ve kararlılığına olan güvenlerini dile getirdi. Sosyal medya hesapları üzerinden paylaşılan bu bayramlaşma mesajı, huzur ve güvenliğin sağlanması için gösterilen çabanın önemine dikkat çekti.

Kaynak: 5 Ocak Gazetesi / Metin Maracı

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.