1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. Pegasus, Adana Uçuşlarını Gaziantep’e Yönlendirildi
Pegasus, Adana Uçuşlarını Gaziantep’e Yönlendirildi

Pegasus, Adana Uçuşlarını Gaziantep’e Yönlendirildi

Pegasus, Adana Şakir Paşa Havalimanı’nın taşınma hazırlıkları nedeniyle 11 Ağustos 2024 saat 12.00’ye kadar tüm Adana iniş-kalkışlı uçuşlarını Gaziantep Oğuzeli Havalimanı’na yönlendirdi.

A+A-

Pegasus, Adana Şakir Paşa Havalimanı’nın taşınma hazırlıkları nedeniyle 11 Ağustos 2024 saat 12.00’ye kadar tüm Adana iniş-kalkışlı uçuşlarını Gaziantep Oğuzeli Havalimanı’na yönlendirdi. Şirket, 11 Ağustos’tan itibaren Adana uçuşlarının yeni açılacak Çukurova Uluslararası Havalimanı’ndan yapılacağını duyurdu. Bu tarihe kadar Gaziantep üzerinden yapılacak uçuşlarda bilet almış yolculara, PNR’larındaki telefon numaralarına bilgilendirme SMS’i gönderilecek ve online iade  Pegasus, Adana Şakir Paşa Havalimanı’nın taşınma hazırlıkları nedeniyle 11 Ağustos 2024 saat 12.00’ye kadar tüm Adana iniş-kalkışlı uçuşlarını Gaziantep Oğuzeli Havalimanı’na yönlendirdi.

Şirket, 11 Ağustos’tan itibaren Adana uçuşlarının yeni açılacak Çukurova Uluslararası Havalimanı’ndan yapılacağını duyurdu. Bu tarihe kadar Gaziantep üzerinden yapılacak uçuşlarda bilet almış yolculara, PNR’larındaki telefon numaralarına bilgilendirme SMS’i gönderilecek ve online iade hakkı sunulacak.

Yolcuların iletişim ve uçuş bilgilerini kontrol etmeleri rica ediliyor. Çukurova Uluslararası Havalimanı’nın ülkeye hayırlı olması temenni ediliyor.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.