1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Murat Sancak'tan Balotelli Açıklaması "Kulüp Bulamazsa Gelebilir"
Murat Sancak'tan Balotelli Açıklaması "Kulüp Bulamazsa Gelebilir"

Murat Sancak'tan Balotelli Açıklaması "Kulüp Bulamazsa Gelebilir"

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, Fenerbahçe maçı sonrası yaptığı açıklamada, "Kulüpte artık 29 yaş üstü kimseyi görmek istemiyorum. Balotelli istisna ama. Gelirse neden olmasın deriz" dedi.

A+A-

Trendyol Süper Lig'in ilk haftasında deplasmanda oynanan ve 1-0 mağlubiyetle noktalanan Fenerbahçe maçını değerlendiren Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, takımın elinden geleni yaptığı fakat sonucun istedikleri gibi bitmediği dile getirdi.

Takımın özellikle bundan sonraki yapılanmasında hep genç oyuncular ile çalışmak istediğini kaydeden Başkan Sancak, 29 yaşın altındaki oyunculara artık sıcak bakmadığını söyledi. Başkan Sancak ayrıca, bu durumda tek istisnanın Balotelli olabileceğini ve gelirse seve seve alacaklarını söyledi. 

"BAŞIMIZIN ÜSTÜNDE YERİ VAR"

Murat Sancak yaptığı açıklamasında, "Takımda Stambouli, Ndiaye, Belhanda gibi oyuncular olsaydı, Maestro ve Michut gibi yıldızlar çıkamazdı. Ben artık takımında 29 yaşın üstünde oyuncu istemiyorum. Ama Balotelli bu işin istisnası. Gelirse başımın üstünde yeri var. Kulüp bulamazsa gelebilir." şeklide konuştu. 

5ocakgazetesi.com

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.