1. HABERLER

  2. SPOR

  3. MUHTEMEL 11'LER | Sipay Bodrum FK ile Adana Demirspor karşı karşıya
MUHTEMEL 11'LER | Sipay Bodrum FK ile Adana Demirspor karşı karşıya

MUHTEMEL 11'LER | Sipay Bodrum FK ile Adana Demirspor karşı karşıya

Trendyol Süper Li̇g'de yedi̇nci̇ hafta heyecanı yaşanıyor. Bi̇r tarafta Ege temsi̇lci̇si̇ Si̇pay Bodrum FK, di̇ğer tarafta Akdeni̇z eki̇bi̇ Adana Demi̇rspor bu hafta karşı karşıya gelecek.

A+A-

Süper Lig’de geçen hafta deplasmanda Hatayspor’u 1-0 mağlup edip altı puana ulaşan ve düşme hattından çıkan Bodrum FK, bugün yedinci hafta karşılaşmasında evinde Adana Demirspor’u misafir edecek.

Bodrum İlçe Stadı’nda saat 19.00’da başlayacak mücadelenin orta hakemi Turgut Doman olurken, yardımcıları Abdullah Bora Özkara ve Yusuf Bozdoğan olacak. Maçın dördüncü hakemi Süleyman Bahadır olarak belirlendi. Maçın VAR Hakemi Mustafa İlker Coşkun olurken AVAR’da Bersan Duran görev yapacak.

Maç öncesi Bodrum FK altı maçın ardından altı puanda ve 13’üncü sırada yer alıyor. Adana Demirspor ise bir puanda ve son sırada yer alıyor. Futbolseverler beIN SPORTS 2 ekranlarından canlı taki̇p edebi̇lecek.

MUHTEMEL 11’LER

Bodrum FK: Sousa, Üzeyir, Ajeti, Ali, Cenk, Ahmet, Gökdeniz, Mohammed Musa, Seferi, Dimitrov, Puşcaş

Adana Demirspor: Vedat, Manev, Semih, Gravillon, Abdulsamet, Maestro, Alioui, Bünyamin, Yusuf Sarı, Ali Yavuz, Yusuf Barasi

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.