1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Mehmet Aurelio: "Harika zafer bizim oldu"
Mehmet Aurelio: "Harika zafer bizim oldu"

Mehmet Aurelio: "Harika zafer bizim oldu"

Antalyaspor, Adana Demirspor'u 2-1 Mağlup Etti

A+A-

Antalyaspor'un Adana Demirspor'u 2-1 mağlup ettiği maçın ardından yardımcı antrenör Mehmet Aurelio açıklamalarda bulundu.

Antalyaspor, Adana Demirspor'u 2-1’lik Skorla Yendi

Antalya'daki Corendon Airlines Park Antalya Stadı'nda oynanan Trendyol Süper Lig mücadelesinde Antalyaspor, Adana Demirspor'u 2-1 mağlup ederek önemli bir galibiyet elde etti.

Mehmet Aurelio'nun Açıklamaları

Maç sonrasında basın toplantısında konuşan Antalyaspor Yardımcı Antrenörü Mehmet Aurelio, karşılaşmanın zorlu geçeceğini bildiklerini ve bu doğrultuda bir oyun planı oluşturduklarını belirtti. Aurelio, "Larsson'un golüyle 1-0 öne geçtik; fakat rakip, duran toptan beraberliği sağladı. Bizim için önemli olan son ana kadar pes etmemekti. Samudio'nun kafa golüyle öne geçtik ve bu harika zafer bizim oldu," şeklinde konuştu.

İyi Olmalıyız

Sezonun ilk beş haftasını değerlendiren Aurelio, takımlarının daha iyi performans göstermesi gerektiğini vurguladı. Beşiktaş ve Başakşehir karşısında alınan farklı mağlubiyetlerin kendilerini üzdüğünü ifade eden Aurelio, "Bunu iyileştirmek için çalışmaya devam ediyoruz. Bugünkü galibiyet belki de bu sürecin başlangıcıdır. İyi bir sonuç elde ettik ve bu tür sonuçların devamını diliyorum," dedi.

Adana Demirspor'un Durumu

Öte yandan, Adana Demirspor Teknik Direktörü Michael Valkanis maç sonrasında basın toplantısına katılmadı.

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.