1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Kaya Sabancı'nın "ölebilirdim" açıklamasına Vedat Aşçı'dan yanıt
Kaya Sabancı'nın "ölebilirdim" açıklamasına Vedat Aşçı'dan yanıt

Kaya Sabancı'nın "ölebilirdim" açıklamasına Vedat Aşçı'dan yanıt

72 yaşındaki iş insanı Kaya Sabancı, Vedat Aşçı ile arasındaki olaya ilişkin konuştu. Darp edildiğini savunan Sabancı, "Orada ölebilirdim ben" dedi. Sabancı'ya yanıt ise Vedat Aşçı'nın sahibi olduğu otelden geldi.

A+A-

72 yaşındaki iş insanı Kaya Sabancı ile Bodrum Mandarin Otel'in sahibi Vedat Aşçı ve korumaları arasında tartışma yaşandı. Bodrum'daki Mandarin Otel'de yaşanılanlar iş ve cemiyet dünyasını sarstı.

Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, Kaya Sabancı'nın avukatı Ömer Reşat Kayran da hukuki süreci başlattıklarını ifade etti.

"BİZZAT KENDİSİ VE AZMETTİRMESİYLE DARP EDİLDİ"

Kaya Sabancı'nın avukatı Ömer Reşat Kayhan olayın ardından yaptığı ilk açıklamada "Bugün saat 9 sularında Kaya Bey, Mandarin'de davetli olduğu restoran açılışında Mandarin Otel ve Rezidans'ın sahibi olan Vedat Aşçı'ya selam verdikten sonra Vedat Aşçı'nın bizzat kendisi ve azmettirmesiyle darp edildi."

Kaya Sabancı’nın ölebilirdim açıklamasına Vedat Aşçı’dan yanıt

"Şu anda Bodrum Amerikan Hastanesi'nde müşahade altında. Tetkikleri yapılıyor. İncelemeleri yapılıyor. Raporlarını bekliyoruz. Olayın akabinde yine Vedat Aşçı'nın yönlendirmesiyle içeriye ambulansın girilmesine müsaade edilmedi, giren ambulansın da çıkılmasına izin verilmedi."

Kaya Sabancı’nın ölebilirdim açıklamasına Vedat Aşçı’dan yanıt

Bununla ilgili elimizde hem görüntüler hem fotoğraflar var. Hem Vedat Aşçı'nın kendisi, hem korumaları hem de güvenlikleriyle ilgili biz hukuki süreçleri başlattık ve takip ediyoruz." açıklamasında bulundu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.