1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. "Kahraman Gazilerimize minnettarız!"
"Kahraman Gazilerimize minnettarız!"

"Kahraman Gazilerimize minnettarız!"

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, 19 Eylül Gaziler Günü münasebetiyle mesaj yayımladı: "Gazilerimizin emanetine daima sahip çıkacağız. Gazilerimizin emaneti vatandır, gazilerimiz de milletimize emanettir."

A+A-

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, "Gazilerimizin emanetine daima sahip çıkacağız. Gazilerimizin emaneti vatandır, gazilerimiz de milletimize emanettir." dedi.

BAŞKAN KANLI'DAN GAZİLER GÜNÜ MESAJI

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, 19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle yayımladığı mesajda, Türkiye Cumhuriyeti'nin Kurucu Lideri Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e gazilik unvanı ve mareşallik rütbesi verilmesinin 103. yıl dönümünü onurla, gururla idrak ettiklerini söyledi.

"GAZİLERİMİZE BORCUMUZU ÖDEYEMEYİZ"

Başkan Yusuf Kanlı mesajında, "Vatanımızın bütünlüğü, milletimizin birliği; vatandaşlarımızın huzur ve güven içinde yaşamaları için mücadele eden, bu uğurda kimi şehadete eren, kimi de gazilikle şereflenen tüm kahramanlarımıza minnettarız. Kahraman Gazilerimize borcumuzu asla ödeyemeyiz." ifadelerini kullandı.

"İNANMIŞ YÜREĞİN KIVANCI"

Başkan Kanlı, devamla şunları söyledi:

"Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi'nin ifade ettikleri gibi; gazilik ölüme meydan okuyan, korkuya savaş açan inanmış bir yüreğin kıvancıdır. Gazilik, haklı ve şerefli bir mücadelenin paha biçilemez mükâfatı, vatan ve millet sevgisinin emsalsiz müdafaasıdır."

"SORUNLARI YAKINDAN TAKİP EDİLMEKTEDİR"

"Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli'nin saygıdeğer şehit ailelerimize ve kahraman gazilerimize pozitif destekleri bilinmektedir. Genel Merkezimizce toplumun en hassas kitlesinin sorunları her zaman samimiyetle yakından takip edilmekte ve ilgilenilmektedir. Gazilerimizin emanetine daima sahip çıkacağız. Gazilerimizin emaneti vatandır, gazilerimiz de milletimize emanettir."

"EN İÇTEN DUYGULARLA KUTLUYORUM"

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, "Bu duygu ve düşüncelerle ve bu vesileyle tüm gazilerimizin 19 Eylül Gaziler Günü'nü en içten duygularla kutluyorum. Cumhuriyetimizin Kurucu Lideri Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ve şehitlerimizi, ebediyete irtihal etmiş gazilerimizi rahmetle, dualarla anıyor, varlıklarıyla onur duyduğumuz tüm gazilerimize sağlıklı, mutlu uzun ömürler diliyor, selam ve saygılarımı sunuyorum." dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.