1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. İYİ Parti Adana'da istifa: "Keşke helallik alma kabiliyetine sahip olsaydınız"
İYİ Parti Adana'da istifa: "Keşke helallik alma kabiliyetine sahip olsaydınız"

İYİ Parti Adana'da istifa: "Keşke helallik alma kabiliyetine sahip olsaydınız"

İYİ Parti Yüreğir İlçe Başkanı Çağlar Kürkçüoğlu istifa metninde İYİ Parti Adana İl Başkanlığı'na sitem etti. İşte detaylar...

A+A-

İYİ Parti Yüreğir İlçe Başkanı Çağlar Kürkçüoğlu yaptığı açıklama ile ilçe başkanlığı ve parti üyeliğinden istifa ettiğini duyurdu.

caglar-kurkcuoglu-2.jpg

Kürkçüoğlu'nun açıklaması şöyle; 

Ayrılıklarında bir şerefi olması gerektiği tüm kamu oyunun bilmesini isterim.Ben İyi partinin çizgisinden çıktığını düşünerek kendi iradem le kendi isteğim ile yol ayrımına sessizce yakmadan, yıkmadan ,dökmeden ayrılmak istemiştim.Fakat genel merkezin ayak oyunlarının bitmediğini de görmüş olduk.

Tarafımca istifa edeceğimi 28/06/2024 Tarihinde dün öğle saatlerinde yaklaşık 3.500 kişiye helallik almak amacıyla SMS çekilmişti,Fakat ne hikmet ise 29/06/2024 tarihinde bugün benim istifa ettiğim saatlerde ekte sunmuş olduğum yazı tebliğ edilmeden İyi Parti Adana İl başkanlığı tarafından sosyal medya hesaplarında yayımlanmıştır.Keşke sizlerde çoçuklarımın ailemden işimden vermiş olduğum koskoca yıllar için bir helallik alma kabiliyetine sahip olabilseydiniz.

Bizlere güven inanan üzerimde emeği geçen tüm büyüklerime küçüklerime sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.Haklarınızı helal edin.Bugune kadar siyaseten bilmeden kırdığım tüm arkadaşlardan da özür diliyorum onlarında haklarını helal etmesini rica ediyorum.Benimde hakkım var ise helal olsun.istifa sebeplerimide yayınlamak istemiyordum fakat artık zorunlu hal almıştır.Video olarak yayınlayacağım.Allaha emanet olun.

Saygılarımla
Hür ve müstakil
Çağlar Kürkçüoğlu

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.