1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. İsmail Saymaz: AK Parti'den istifa eden Ahmet Zenbilci'nin oğlu uyuşturucudan tutuklandı
İsmail Saymaz: AK Parti'den istifa eden Ahmet Zenbilci'nin oğlu uyuşturucudan tutuklandı

İsmail Saymaz: AK Parti'den istifa eden Ahmet Zenbilci'nin oğlu uyuşturucudan tutuklandı

Halktv.com.tr yazarı İsmail Saymaz'ın edindiği bilgilere göre Zenbilci'nin oğlu Tayyip Zenbilci, yürütülen bir 'uyuşturucu ticareti' soruşturmasında şüpheli konumda. Geçen hafta gözaltına alınan Tayyip Zenbilci tutuklandı.

A+A-

AK Parti Adana Milletvekili Ahmet Zenbilci, partisinden istifa ettiğini duyurdu. Zenbilci konu ile ilgili yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"Bir adli soruşturmada oğlumun da adının geçtiğini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayım. Asla tasvip etmediğim bu durum nedeniyle soruşturmanın etkin yürütülmesi ve maddi gerçeğin ortaya çıkarılması en büyük beklentimdir. Bu sürecin mensubu olmaktan gurur duyduğum partime ve dava arkadaşlarıma zarar vermemesi için partimden istifa ediyorum."

ekran-goruntusu-20240930-152747png-vstwwjv-vuucf6npmxvkja.webp

UYUŞTURUCU TİCARETİ YAPMAKLA SUÇLANIYOR
Halktv.com.tr'nin edindiği bilgilere göre baba Zenbilci'nin istifa kararının gerisinde, oğlunu da kapsayan bir soruşturma yer alıyor.

gyukbt2wiaas2gr.jpg
Tayyip Zenbilci ve Ahmet Zenbilci.

Halk TV programcısı İsmail Saymaz, konuya ilişkin AK Partili kaynaklardan bilgi aldı. Saymaz'ın edindiği bilgilere göre Zenbilci’nin oğlu, bir uyuşturucu soruşturmasında geçen hafta gözaltına alındı ve tutuklandı.

DURUM ERDOĞAN'A BİLDİRİLDİ
Bu durum Cumhurbaşkanı Erdoğan’a iletildi. Erdoğan da kurmaylarına Zenbilci'nin derhal partiden istifa etmesi gerektiğini söyledi. Zenbilci de bugün partisinden istifasını açıkladı.

 

Kaynak:halktv.com.tr

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.