1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. İŞKAD'da Başkan Süheyla Gergin oldu
İŞKAD'da Başkan Süheyla Gergin oldu

İŞKAD'da Başkan Süheyla Gergin oldu

İŞKAD'da yeni dönem

A+A-

Anadolu'nun ilk iş kadınları derneği olarak Adana'da 1999 yılında kurulan İŞKAD'da yeni bir dönem başladı. Derneğin Başkan Yardımcılığı görevini yürüten Süheyla Gergin, İŞKAD'ın yeni başkanı oldu.
Süheyla Gergin, Adana Sanayi Odası Toplantı Salonu'nda düzenlenen olağan genel kurulda üyelerin oybirliğiyle başkan seçildi.
Divan Başkanlığı'nı 26. Dönem Adana Milletvekili ve İŞKAD Eski Başkanı Elif Doğan Türkmen, Divan katipliğini Ayfer Köni ile Müjde Doğan'ın gerçekleştirdiği genel kurulda yönetim kurulu faaliyet raporu okunup onaylandıktan sonra kürsüye çıkan Berman Mantı, 6 yıl önce yönetim kuruluyla çıktığı bu yolda kendilerine en nadide kuruluşu emanet eden İŞKAD üyelerine teşekkür etti.
BERMAN MANTI: "CİDDİ MESAİ HARCADIK"
Mantı, Yaptıkları her projenin toplumda bir etki ve iz düşümü yaratması konusunda ciddi çaba sarfettiklerini, etki gücünün toplumun tüm katmanlarına ulaşması için halkla ilişkiler değeri yüksek, kendilerini tekrara düşürmeyen ve odaklarından uzaklaşmayan niteliksel bir yaklaşım sergilediklerini belirtti.
Mantı, "Kentimizde faaliyet gösteren tüm kurum ve kuruluşlarla birlikte var olacağımız projeler ürettik. Derneğimizin kurumsal yapısının geliştirilmesi için tüm alanlarda ciddi mesai harcadık, değişen mevzuat süreçlerine uyumlu tüm muhasebesel süreçleri düzenledik. Bugün TÜRKONFED bünyesinde yer alan 26 bölgesel federasyondan biri olan ve bünyesinde 13 iş insanı derneğini barındıran ve Türkiye'nin en köklü federasyonlarından aldığımız istişare kültürünün bir parçadır" dedi.
Berman Mantı, İŞKAD'a sundukları her öğreti, her değer için tüm üyelere sonsuz teşekkür etti.
BAŞKAN SÜHEYLA GERGİN TEŞEKKÜR ETTİ
Konuşmaların ardından başkan ve yönetim kurulu üyelerinin seçimine geçildi. Tek liste ile gidilen seçimde Başkanlığa oybirliğiyle seçilen Süheyla Gergin, teşekkür konuşması yaptı. Gergin, üç dönemdir özveri ve fedakarlıkla yürüttüğü İŞKAD Başkan Yardımcılığı görevini İŞKAD Başkanı olarak sürdürecek olmanın heyecanını yaşadığını kaydetti.
6 yıl boyunca İŞKAD'ın marka değerinin artırılmasına yönelik yapılan tüm projelerin emekçisi olarak sürdürülebilir sistem kurmak ve nesiller boyu bu kurumsal yapının aktarılmasına yönelik devamlılık ilkesini yaşatmak istediğini söyledi. İŞKAD'ın projelerine tamamıyla hakim olduğunu ve sürecin aynı hızla devam edebilmesi için yeni çalışmalar yapacaklarını ifade eden Gergin, girişimci üreten kadınlar için 'Markalaşmada Kadın Gücü', 'Teknolojide Kadın Gücü', 'Sanayide Kadın Gücü', 'Yerel Kalkınmada Kadın Gücü', 'Kent Kültürüne Katkı' projeleriyle İŞKAD'ı konumlandıracaklarını, tüm bu projeleri mutlak katılım ile tüm üyelere yayacaklarını vurguladı. Kendisine güvenoyu veren tüm üyelere teşekkür eden Başkan Süheyla Gergin, ayrıca 76 kişilik İŞKAD ailesinin dahil olacağı komisyonlar kurup her komisyon çalışması sonucunda İŞKAD'ın ekonomiye, kültüre, sosyal yaşama, kadın ve genç kızlara katkı koyacağını sözlerine ekledi.
YÖNETİM, DENETLEME VE DİSİPLİN KURULU ÜYELERİ
Süheyla Gergin Başkanlığı'ndaki İŞKAD Yönetim Kurulu Üyeleri şu isimlerden oluştu: Nilgün Ekmekçi, Güzidenur Özveren, Sakine Gökdoğan, Ferda Kahya, Funda Kirici Tezer, Miray Köybaşı.
Yedek Yönetim Kurulu ise şu isimlerden oluştu: Gülden Sönmez, Elif Ekiz, Kamuran Temel, Emine Şahin, Sevilay Koç.
Asil Denetleme Kurulu; Belkıs Yakıcı, Ayfer Köni ve Çiğdem Tecer'den oluşurken Yedek Denetleme Kurulu'nda ise Leyla Yüzereroğlu, Nevin Yıldız ve Aybeniz Kurtoğlu oldu.
Asil Disiplin Kurulu'nda ise Nesrin Çıtırık, Müjde Doğan ve Şenay Aşıcı yer alırken Yedek Disiplin Kurulu'nda da Birsen Akman, Tülay Baltalı ve Özlem Turan yer buldu.
Genel Kurul sonunda Berman Mantı, yeni başkan Süheyla Gergin'e çiçek ve plaket sunarken, 6 yıl boyunca yönetim kurulunda görev alan isimlere plaket takdim etti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.