1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Halit Atik OSGB'den "Seyhan Belediyesi'ne haciz" açıklaması
Halit Atik OSGB'den "Seyhan Belediyesi'ne haciz" açıklaması

Halit Atik OSGB'den "Seyhan Belediyesi'ne haciz" açıklaması

'CHP'li Halit Atik yüksek meblağdaki alacağı için Seyhan Belediyesini hacze verdi' başlığı ile yayınlanan haber ile ilgili olarak Halit Atik Ortak Sağlık Güvenlik Birimi limited Şirketi adına bir açıklama yapıldı.

A+A-

Açıklama şöyle;

" Seyhan Belediyesi İmar inşaat kültür,sağlık ticaret A.ş ile şirketimizin arasındaki bir ticari alacak verecek meselesinin, CHP'nin adı karıştırılarak 'CHP'li Halit AtikYüksek meblağdaki alacağı için Seyhan Belediyesini hacze verdi ' (Şirketimizin çok  ortağınından birisinin ‘Halit Atik’adı öne çıkarılarak icra işleminin Seyhan belediyesi olarak anlatılması yanlış,taraflı,ve  kasıtlıdır.) başlığı ile birden fazla haber sitesinde aynı başlıkla yayınlatılmasını manidar buluyoruz.

Mesele, iki tüzel kişilik Seyhan İmar İnşaat Kültür Sağlık Ticaret A.Ş ile Halit Atik Ortak sağlık güvenlik birimi Ltd Şti. arasında resmi ihale ile başlayan iş akdine dayanmakta. İşlemin konusu ise, seyhan İmar A.Ş'nin yükümlülüğünde olan (son 6 fatura şimdiki yönetim dönemine aittir) borçlarının kanuni yoldan ödemesinin talep edilmesidir.

Şirketimizin, ödenmeyen,ödeme talebi için muhatap bile bulamadığı, alacaklarından dolayı başlatmak zorunda kaldığı kanuni yollar karşısında, muhatabımızın, şirketimizi yasal yollardan hakkını aramak zorunda bırakanların, bir ortağımızın da gururla taşıdığını düşündüğümüz (Sn Halit Atik’in ) CHP kimliği ve CHP kurultay delegeliği üzerinden lince tabi tutulmak istenmesi  ve bu vesileyle de CHP'yi tartışma konusu yapmalarını kınıyor,kamuoyunun ve CHP ye gönül verenlerin takdirine bırakıyoruz…

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.