1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Fatma Girik Adana'da neden geneleve gitti?
Fatma Girik Adana'da neden geneleve gitti?

Fatma Girik Adana'da neden geneleve gitti?

İhsan Gedik, katıldığı bir televizyon programında Yeşilçam'ın efsane ismi Fatma Girik ile yaşadığı ilginç genelev anısını paylaştı. Gedik, Fatma Girik'in erkek kılığına girerek Adana'da bir genelevi ziyaret ettiğini açıkladı.

A+A-

Yeşilçam'ın unutulmaz karakter oyuncusu İhsan Gedik, Beyaz TV'de yayınlanan Tahir Sarıkaya'nın sunduğu "Uyan Türkiyem" programında, Fatma Girik ile yaşadığı bir anıyı anlattı. Gedik, Fatma Girik’in Adana’da bir geneleve erkek kılığına girerek kendisiyle birlikte gittiğini paylaştı. Ünlü oyuncunun davranışını “Fatma abla bitirimdi” sözleriyle anlatan Gedik, genelev çıkışında Girik’in üzülmesine rağmen "Kader" diyerek durumu kabullendiğini söyledi. Gedik, "O bizim anamızdı, nur içinde yatsın" diyerek Yeşilçam'ın ünlü ismini andı.

Fatma Girik neden geneleve gitti - Resim : 1

İHSAN GEDİK KİMDİR

İhsan Gedik, Türk sinemasının Yeşilçam döneminde tanınmış bir karakter oyuncusudur. 1942 yılında Samsun’da doğan Gedik, özellikle 1960'lı ve 1970'li yıllarda çok sayıda filmde rol almıştır. Genellikle yan rollerde, özellikle kötü adam veya dayak yiyen karakterler olarak tanınmıştır. Sinemaya olan sevgisi ve işine olan bağlılığıyla bilinen Gedik, Yeşilçam döneminde oldukça üretken bir oyuncu olarak öne çıkmıştır.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.