1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Ergin Göleli ve Bayram Akgül Bugün Görüşecek
Ergin Göleli ve Bayram Akgül Bugün Görüşecek

Ergin Göleli ve Bayram Akgül Bugün Görüşecek

Adanasporluların gözünün kulağının olduğu devir işlemleri için gündemde olan tek isim Ergin Göleli ve Bayram Akgül bugün tekrardan masaya oturup nihai kararı duyuracak.

A+A-

Ligin bitiminin ardından Adanaspor'u devredeceğini açıklayan Bayram Akgül, birkaç isimle de masada olduklarını belirtmişti. Bunlardan biri ise geçtiğimiz Aralık ayından beri Adanaspor ile ilgilendiğini açıklayan iş insanı Ergin Göleli. İkili uzun zamandır önce takımı ligde tutma anlamında daha sonra ise takımın devri konusunda dirsek temasındalardı fakat geçtiğimiz günlerde X sohbet odasında merak edilenleri yanıtlayan Ergin Göleli, Bayrak Akgül'ün sürekli kendisini ertelediğini, son olarak Pazartesi günü (bugün) masaya oturacaklarını belirtmişti. 

 

DEVİR BUGÜN GERÇEKLEŞEBİLİR

Bayram Akgül ile Ergin Göleli bugün bir kez daha masaya oturacak. Görüşmelerin olumlu veya olumsuz bugün tamamlanması bekleniyor. 

Öte yandan Ergin Göleli aynı sohbet odasında yaptığı açıklamada yeni sezon yapılanmasına dair atılacak bazı adımlardan bahsederken, özellikle yapılacak hoca ve oyuncu transferlerinden söz etmiş, "Bayram Akgül ile el sıkışabilseydik hocamızla gelecektik, biletimiz hazırdı. Birkaç oyuncu ile de sözlü bir şekilde anlaştık" demişti ve bu vaadler taraftarları heyecanlandırmıştı. Taraftarlar şu an için Ergin Göleli isminde birleşmiş ve görüşmelerin olumlu sonuçlanmasını bekliyor durumda. 

Kaynak. 5ocakgazetesi.com

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.