1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Emre Akbaba'dan Fatih Terim itirafı! '5-10 saniye kalp krizi geçirdim'
Emre Akbaba'dan Fatih Terim itirafı! '5-10 saniye kalp krizi geçirdim'

Emre Akbaba'dan Fatih Terim itirafı! '5-10 saniye kalp krizi geçirdim'

Süper Lig ekiplerinden Eyüpspor forması giyen Emre Akbaba, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

A+A-

Süper Lig ekiplerinden Eyüpspor'un yıldız 10 numarası Emre Akbaba, Fanatik'e çok konuşulacak açıklamalarda bulundu. Kariyerinden Fenerbahçe ve Galatasaray'ın kendisi için girdiği transfer rekabetine kadar birçok konuya değinen Akbaba, Fatih Terim hakkında da konuştu.

Emre Akbaba'nın açıklamalarından ön plana çıkanlar şu şekilde:

'EN ÇOK KOŞAN TAKIM BİZDİK'

Sabah 6.45'te uyandığım ilk sabah Arda Hoca'yı gördüm. 'Günaydın Komutanım' dedim bir anda (Gülerek). Ancak, Süper Lig'in ilk iki haftasına baktığımızda en çok koşan takım bizdik. Demek ki doğru bir metot olmuş bizim için.

Geçtiğimiz sezonki Galatasaray maçını izlemeye geldi Arda Hoca. Sezon sonunda sözleşmem biteceği için benimle de görüşmeye geldi. Daha önce böyle bir şey görmedim. Bana planlarını ve projelerini gösterdi. Metodunu ve uygulamak istediği taktiği net bir şekilde anlattı. Sportif anlamda benim için en doğru yerin Eyüpspor olacağını o gün anlamıştım. Koşu mesafelerinin çok iyi bir noktada olduğunu, bu anlamda Süper Lig'deki üst takımların seviyesinde olduklarını belirtti. Benim de koşu mesafem her zaman yüksektir. Ben de bu anlamda fayda sağlayacağımı düşündüm.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.