1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Emre Akbaba transferi resmen bitti
Emre Akbaba transferi resmen bitti

Emre Akbaba transferi resmen bitti

Adana Demirspor'da ikinci baharını yaşayan Emre Akbaba için transferde sıcak bir gelişme yaşandı. Akdeniz ekibi ile sözleşmesi sezon sonu sona erecek milli oyuncunun geleceği netleşti. İşte Emre Akbaba haberinin detayları...

A+A-

 

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Adana Demirspor forması giyen ve performansıyla adeta taraftarın sevgilisi olan Emre Akbaba'nın transferde geleceği merak konusu. Akdeniz ekibiyle sözleşmesi sezon sonu sona erecek olan Emre Akbaba'nın durumu netlik kazandı. Adana Demirspor ile arasındaki sözleşmede yer alan opsiyonu Adana temsilcisi kullanmaya karar verdi.

EMRE AKBABA, ADANA DEMİRSPOR'DA KALIYOR

2022-23 sezonunda Galatasaray'dan Adana Demirspor'a transfer olan ve Akdeniz ekibiyle sergilediği performansla adeta küllerinden tekrar doğan Emre Akbaba transferde gündemden düşmüyor. Milli oyuncunun adı birçok kulüple anılırken, Adana Demirspor yönetimi sözleşmede yer alan 1 yıllık opsiyonu devreye sokarak Emre Akbaba ile yeni sözleşme imzalayacak.

GALATASARAY'DA UMDUĞUNU BULAMAMIŞTI

2018-19 sezonunda Süper Lig devi Galatasaray'a transfer olan ve sarı-kırmızılı kulüp kariyerine fırtına gibi bir başlangıç yapan Emre Akbaba ardından Çaykur Rizespor deplasmanında sakatlanmış ve ayağı kırılmıştı. Milli oyuncu, daha sonra eski formuna çıkamamış ve yedek kulübesine mahkum olmuştu.

ADANA DEMİRSPOR RAKAMLARI

Emre Akbaba, Adana Demirspor formasıyla tüm kulvarlarda 45 maça çıkarken 10 gol ve 5 asistle skora etki etti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.