1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Emre Akbaba Adana Demirspor'a veda etti
Emre Akbaba Adana Demirspor'a veda etti

Emre Akbaba Adana Demirspor'a veda etti

Süper Lig ekiplerinden Adana Demirspor’da sözleşmesi sona eren başarılı orta saha oyuncusu Emre Akbaba veda etti.

A+A-

Emre Akbaba sosyal medya hesabından, “Beni ve ailemi evlatları gibi ağırlayan tüm Adanalılara gönülden teşekkür ederim” paylaşımını yaptı.

2023-2024 sezonun tamamlanmasıyla birlikte kadrosunda 39 futbolcusu bulunan Adana Demirspor’da sözleşmesi sona eren ve takımdan ayrılan Mario Balotelli, Yusuf Erdoğan, Luis Nani’nin ardından Emre Akbaba da yaptığı paylaşımla kente veda etti.

İlkhaber Gazetesi'nden Ahmet AKDENİZ'in haberine göre; Başarılı futbolcu yaptığı paylaşımda, “2 sene sonra ayrılık vakti geldi. Adana'da tanıdığım ve bana abilik kardeşlik yapan herkesi kalbimde taşıyacağım inanarak ve iddialı başladığımız sezonda gemiyi limana kazasız ulaştıran takım arkadaşlarımı yürekten kutluyorum evimizde veya deplasmanda her zaman yanımızda olan büyük taraftarımıza ve başkanımıza hocalarıma fedakar personelimize sevgilerimi gönderiyorum  geçen sürede beni ve ailemi evlatları gibi ağırlayan  tüm Adanalılara gönülden teşekkür ederim kendinize iyi bakın Mavi şimşekler” açıklaması yaptı.

Galatasaray'dan 2022-23 sezonu öncesi bonservisiyle Adana Demirspor'a transfer olan ve performansıyla tüm dikkatleri üzerine çeken orta saha sol ayak Emre Akbaba’nın da sözleşmesi 31 Mayısa 2024 itibariyle sona eriyor. Emre Akbaba, son haftalarda yaşadığı sakatlık nedeniyle kadroda yer alamıyordu.

Yeni sezon ne olacak?

Sezonu 44 puanla 12. sırada tamamlayan Adana Demirspor’da tüm dikkatler yeni sezon çevrildi. Geçtiğimiz haftalarda takımdan ayrılması kesinleşen Yusuf Erdoğan, Mario Balotelli ve Luis Nani’nin ardından Emre Akbaba’nın da ayrılması, tüm dikkatleri yeniş sezona çevirdi. Bununla birlikte Güney ekibinde Andreaw Gravillon ve Yusuf Sarı’nın da satılması gündemde yer alıyor.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.