1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. Emine Erdoğan’dan İl Sağlık’a plaket
Emine Erdoğan’dan  İl Sağlık’a plaket

Emine Erdoğan’dan İl Sağlık’a plaket

Adana İl Sağlık Müdürlüğü, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan’ın himayesinde yürütülen “Normal Doğum Eylem Planı” tanıtım toplantısında plaket aldı.

A+A-

İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Halil Nacar, kurum olarak çalışmalarının ödüllendirilmesinden dolayı büyük mutluluk duyduklarını ifade ederek, “Tüm arkadaşlarımızı gayretlerinden dolayı tebrik ederim” dedi. 

EMİNE ERDOĞAN: BURADA OLMAKTAN ÇOK MUTLUYUM

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezinde "Doğal Olan Normal Doğum" temasıyla gerçekleştirilen Normal Doğum Eylem Planı Tanıtım Toplantısı'na katıldı.
Burada yaptığı onuşmada, eylem planı tanıtım toplantısı dolayısıyla katılımcılarla bir arada olmaktan duyduğu mutluluğu dile getiren Emine Erdoğan, doğum tecrübesinin, anne ve bebek arasında hayat boyu sürecek özel bir bağın kurulduğu oldukça hassas bir süreç olduğuna dikkati çekti.

881430fe-60d7-45d4-b5dd-291ac8d3f449.jpg

NACAR TEŞEKKÜR ETTİ

Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Halil Nacar, “Saygıdeğer Hanımefendi Emine Erdogan'ın himayeleri, Sağlık Bakanımız sayın Prof. Dr. Kemal Memişoğlu’nun riyasetinde, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezinde gerçekleştirilen “Normal Doğum Eylem Planı” tanıtım toplantısına katıldık düşük sezaryen oranımız ile plaket aldık. Hizmetlerimize verdikleri kıymetli destek için Saygıdeğer Hanımefendi Emine Erdogan'a, çalışma arkadaşlarımızın gayretlerini taltif edildiği bu etkinlik için Sayın Bakanımız Prof. Dr. Kemal Memişoğlu’na, şükranlarımızı arz ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.