1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. "Devlet Bahçeli devletin ve milletin ta kendisidir!"
"Devlet Bahçeli devletin ve milletin ta kendisidir!"

"Devlet Bahçeli devletin ve milletin ta kendisidir!"

"Devlet Bahçeli bu memleketin en yerli, en millî lideridir ve son kalesidir!"

A+A-

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, "Devlet Bahçeli bu memleketin en yerli, en millî lideridir ve son kalesidir. Bilge Liderimizin düşünceleri, ifadeleri; devlet aklı, millet ferasetidir." dedi.

AYLIK OLAĞAN İLÇE BAŞKANLARI TOPLANTISI

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, İlçe Başkanlarıyla aylık olağan toplantıda gündemi istişare etti. Karataş'ta Karataş İlçe Başkanı Gökdemir Polat'ın ev sahipliğinde düzenlenen ve 15 ilçe başkanının tamamının katıldığı toplantıda teşkilat çalışmalarını istişarede bulunan Başkan Kanlı, ayrıca ilçe yöneticileri ile de sohbet etti.

DEVLET BAHÇELİ'NİN AÇIKLAMALARI...

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin geçen salı günü MHP Meclis Grubunda yaptığı konuşmaların kamuoyunda bazı kesimlerce bilmeden veya kasıtlı olarak yanlış aksettirildiği konusuna değinen Kanlı, önemli değerlendirmelerde bulundu.

"TERÖRLE MÜZAKERE YOKTUR"

Başkan Yusuf Kanlı şunları söyledi:

"Sayın Genel Başkanımız, 50 yıldır milletimizi madden ve manen yoran, on binlerce insanımızı şehit verdiğimiz, ülke kaynaklarımızı tüketen terör belasına karşı bir hamle yaptı. Sayın Liderimiz, Türkiye'nin de etkilendiği bölgesel bir savaşın yaşandığı süreçte gelinen son noktada, ülkemiz sınırları içerisinde terörün tamamen gündemden çıkarılmasını, iç cephenin güçlendirilmesini istiyor. Malum terör örgütüne içeride ve dışarıda destek veren tüm unsurların oyununu bozma amacı da taşıyan Sayın Genel Başkanımızın konuşmasının hiçbir yerinde terörle müzakere yoktur."

"DEVLET BAHÇELİ DEVLETİN, MİLLETİN TA KENDİSİDİR"

"Sayın Genel Başkanımız ömrü boyunca 'Önce ülkem ve milletim' ilkesinden ve yolundan milim sapmamıştır. Devlet Bahçeli devletin ve milletin ta kendisidir. Devlet Bahçeli bu memleketin en yerli, en millî lideridir ve son kalesidir. Bilge Liderimizin düşünceleri, ifadeleri; devlet aklı, millet ferasetidir. Sayın Genel Başkanımızı bugün anlamakta zorlananlar yarın mutlaka anlayacak ve her zaman olduğu gibi yine hakkını teslim edeceklerdir."

KARATAŞ 2024 SEÇİM SONUCU


MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, Karataş'ta son yerel seçim sonucu ve devam eden sürece dair de mesajlar verdi. Başkan Kanlı, "Karataş'ta seçim sonucu bir yol kazası idi. Belediyeyi emanet olarak verdik, 2029 seçimlerinde açık ara farkla tekrar kazanacağız. Karataşlı hemşehrilerimizi çok seviyoruz ve onlara yine en iyi şekilde hizmet etmek istiyoruz. Bunu başarmak için de birlik ve beraberliğimiz çok önemli. Merkezde de, köylerde de sıkı bir çalışma içinde olalım. Fitne tuzağına düşmeyelim, dedikoduya itibar etmeyelim ve omuz omuza yürümeye devam edelim." şeklinde konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.