1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Demirspor, Bolu kampında yeni sezon için güç depoluyor
Demirspor, Bolu kampında yeni sezon için güç depoluyor

Demirspor, Bolu kampında yeni sezon için güç depoluyor

Demirspor, Bolu kampında yeni sezon için güç depoluyor

A+A-

Bolu’da kamp çalışmalarını sürdüren Adana Demirspor, güç depoluyor. Yeni sezona odaklanan mavi-lacivertliler, geride kalan sezonda uzak kaldığı hedefe bu sezon ulaşmanın hesabını yapıyor.

Bolu’da kamp çalışmalarını sürdüren Adana Demirspor, güç depoluyor. Yeni sezona odaklanan mavi-lacivertliler, geride kalan sezonda uzak kaldığı hedefe bu sezon ulaşmanın hesabını yapıyor.

İlkhaber Gazetesi'nden Serhat ŞANLI'nın haberine göre; Süper Lig 2024 -2025 sezonu 9, 10, 11, 12 Ağustos 2024 tarihlerinde oynanacak maçlarla başlayacak. Geçtiğimiz sezonu Avrupa hedefini kaçıran ve ligi 12. Sırada tamamlayan Adana Demirspor, yeni sezonda ilk 5 içerisinde olmanın hesabını yapıyor.

Sezon sonu birçok oyuncusuyla yollarını ayıran mavi-lacivertliler, bir yandan sezon hazırlıklarını Bolu’da devam ederken, öte yandan transfer çalışmalarını titizlikle sürdürüyor. Sezonu hazırlıklarına Bolu’da günde iki antrenmanla sürdüren Adana ekibi, güç depoluyor.

Yardımcı Antrenör Serkan Damla ve Nedim Askeri’nin yönetiminde sıkı çalışan Adana Demirspor’da futbolcuların keyifli çalışmaları teknik heyeti de sevindiriyor. Düne mavi-lacivertliler, Serkan Damla nezaretinde yapılan son antrenmanda, ısınma hareketleriyle başlayıp, ardından 5'e 2 top kapma ve pas çalışmasıyla devam etti. İdman, taktik çalışmaları ve çift kale maçla son buldu.

Trendyol Süper Lig 9, 10, 11, 12 Ağustos 2024 tarihlerinde başlayacak ve ligin ilk yarısı 20, 21, 22, 23 Aralık 2024 tarihlerinde oynanacak olan 17. hafta müsabakaları ile sona erecek. İkinci yarı ise 3, 4, 5, 6 Ocak 2025 tarihlerinde oynanacak olan 18. hafta müsabakalarıyla başlayacak ve sezon 1 Haziran 2025 tarihinde sona erecek.

Adana Demirspor, 22 Temmuza kadar Bolu’da çalışmalarını sürdürecek. Ardından ikinci etap için 23 Temmuzda İtalya’ya geçecek. Adana ekibi, İtalya’da Napoli ve Bari ekipleriyle ise birer hazırlık maçı yapacak. Mavi-lacivertliler, 1 Ağustosta kamp dönemini tamamlayıp Adana’ya dönecek ve çalışmalarına kentte devam edecek.

Adana Demirspor, geride kalan sezonu 44 puanla 12. sırada tamamladı. Sezon başında tüm hesaplarını Avrupa kupaları üzerine yapan Güney ekibi, ligin 10. Haftasına kadar ilk 3’te yer alıp hedefe adım adım ilerlerken, sonrasında yaşadığı puan kayıplarıyla birlikte düşme hattına kadar yaklaştı.

Kötü gidişat ile birlikte birçok önemli futbolcusuyla yollarını ayıran Adana Demirspor, devre arası ise 9 yeni oyuncuyu renklerine bağlayarak Süper Lig’de en çok ara transferi yapan ekip oldu. Yaşanan puan kayıplarıyla birlikte Teknik Direktör Patrick Kluivert ile yollar ayrılırken uzun süre yardımcı antrenör Serkan Damla ile devam etti. Sonrasında ise Hikmet Karama ile bir buçuk sezonluk anlaşma yapılarak ekibin başına getirildi.

Deplasman karnesi

Adana Demirspor geride kalan sezonda deplasman fobisi ile karşı karşıya kaldı. Adana Demir, sezon boyunca sadece tek deplasman galibiyeti elde etti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.