1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Cumhuriyet Bayramı gününde 'Adana Gibi Başkan'dan Gelen Telefon
Cumhuriyet Bayramı gününde 'Adana Gibi Başkan'dan Gelen Telefon

Cumhuriyet Bayramı gününde 'Adana Gibi Başkan'dan Gelen Telefon

Haber: Yüksel Mert

A+A-

29 Ekim 2021 Sabah Saat 11:08’de telefonum çaldı. Ekran’da Adana Şehremini Zeydan KARALAR yazıyor. Şaşırdım! Onca yoğunluk içinde, Cumhuriyet Bayram Gününde Adana Büyükşehir Belediye Başkanı beni niçin arasın?

ELEŞTİRİYE AÇIK BAŞKAN

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan KARALAR, küfür, hakaret, iftira, yalan haber olmadıktan sonra her türlü eleştiriye açıktır. Krallarına eyvallahı yoktur. Kimseyide yapılan haber ile ilgili aradığı vaki değildir. Açtım. Buyur Başkanım. Hal-hatır sordu. Konuştuk, dertleştik, muhabbet ettik. Teşekkür etti. Bende Teşekkür ettim. Kapattık. 

TEŞEKKÜRLER ADANA GİBİ BAŞKAN

Sonra düşündüm. Konuşma iki kişi arasında olsada Türkiye’nin En Büyük Milli Bayram Gününde, onca yoğun sirkülasyona rağmen, bir belediye başkanının kendisini ve ekibini eleştiren bir insanı araması; ( https://www.kucuksaat.com/zeydan-baskan-ve-ekip-arkadaslari-19556h.htm  ) O, Başkanın, duruşu, mütevazılığı, adamlığı İle ilgili muhteşem bir HABERDİR. Bende önemine binaen MERTÇE paylaşmak istedim. Böyle bir Şehreminine sahip olduğun için çok şanslısın Adana. TEŞEKKÜRLER Zeydan BAŞKAN.

MERTÇE ÖZEL HABER

ADANA/TÜRKİYE

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.