1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. Çukurova Görme Engelliler Spor Kulübü’nden Tarihi Başarı!
Çukurova Görme Engelliler Spor Kulübü’nden Tarihi Başarı!

Çukurova Görme Engelliler Spor Kulübü’nden Tarihi Başarı!

Çukurova Görme Engelliler Spor Kulübü’nden Tarihi Başarı! Zakir Kara ve Muhammet Resul Özden Türkiye Şampiyonasında Zirveye Yükseldi

A+A-

Çukurova Görme Engelliler Spor Kulübü’nün yetenekli sporcuları, Türkiye Atletizm Şampiyonası’nda adeta tarih yazdı! Sporda engel tanımayan kahramanlarımız Zakir Kara ve Muhammet Resul Özden, azim ve kararlılıklarıyla kürsüde yer alarak Türkiye’nin en iyileri arasına girdi.

Zakir Kara, atletizmin en zorlu disiplinlerinden biri olan B2 uzun atlama ve B2 400 metre kategorilerinde Türkiye 2.’si olarak bir yıldız gibi parladı. Kara, her adımıyla sadece mesafe değil, azim dolu bir hikaye yazdı. Onunla birlikte sahneye çıkan bir diğer yıldızımız Muhammet Resul Özden, aynı kategorilerde Türkiye 3.’sü olarak şampiyonanın en dikkat çeken isimlerinden biri oldu. Özden’in güçlü adımları, başarıya giden yolda emin ve sarsılmazdı.

fe88cb41-05bf-49ff-b12b-501905233379.jpg

Bu olağanüstü başarılar, sadece sporcularımızın bireysel yeteneklerinin değil, Abdurrahim Kılıç gibi vizyoner bir başantrenör ve yardımcı antrenörlerimiz Zeki Cem Tenekebüken ile Ahmet Aşkın Erdemek’in müthiş rehberliğinin de sonucudur. İsmail Özden’in liderliğindeki kulübümüz, sportif başarıda çıtayı her geçen gün daha yükseğe taşımaktadır.

Bize inanan ve yanımızda duran Adana Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar ile şube müdürü Caner Taymış’ın desteği de bu başarıların arkasındaki itici güçlerden biri olmuştur.

Bu şampiyona, sadece iki sporcunun değil, bir takımın, bir kulübün ve bir şehrin zaferidir! Çukurova Görme Engelliler Spor Kulübü olarak, sporun ve azmin gücüyle engelleri aşan tüm kahramanlarımızı kutluyor, gelecekte daha büyük başarılara imza atmak için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz.

Gözlerimizle değil, kalbimizle görüyoruz. Ve kalplerimizle kazanıyoruz!

b56d731c-b89d-4b9e-8091-b3699c7bd823.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.