1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Çukurova GİAD Başkanı Sakarya: Adanalı gençlerimiz TEKNOFEST'e mutlaka katılmalı
Çukurova GİAD Başkanı Sakarya: Adanalı gençlerimiz TEKNOFEST'e mutlaka katılmalı

Çukurova GİAD Başkanı Sakarya: Adanalı gençlerimiz TEKNOFEST'e mutlaka katılmalı

Adana Şakirpaşa Havalimanı'nda düzenlenecek TEKNOFEST'e silver sponsor olan Çukurova GİAD Başkanı Ömer Faruk Sakarya, gençleri festivale davet etti.

A+A-

Türkiye'nin ilk ve tek Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali olan TEKNOFEST, 2-6 Ekim 2024 tarihleri arasında Adana'da gerçekleştirilecek. Çukurova Genç İşadamları Derneği Adana (Çukurova GİAD) Başkanı Ömer Faruk Sakarya, Adana'da gerçekleştirilecek büyük organizasyonun gençlere sağlayacağı katkıları vurgulayarak tüm vatandaşları festivale katılmaya davet etti.

Gençlere Vizyon Katacak, Ekonomiye Katkı Sunacak

Çukurova GİAD Başkanı Ömer Faruk Sakarya, TEKNOFEST'in Adana ekonomisine ve gençlerinin geleceğine önemli katkılar sağlayacağına inandığını belirtti. Sakarya,  "Bu festival, vatanına en verimli biçimde hizmet etmek isteyecek ve milli değerlerine sahip çıkan, geleceğimiz çocuklarımızın üretkenliğini artıracak, ufuklarını açacak. Gelecekte yazılım ve teknoloji ihtiyacını bugünden oluşturmak istiyorsak, Adana'da düzenlenecek TEKNOFEST'e katılımda çocuklar kadar anne-babalara da görev düşüyor." dedi.

71c42b5d-2bba-4850-8fe7-bd2fda119cff.jpeg

"Geleceğimiz İçin Her Zaman Sorumluluk Alacağız"

Çukurova GİAD olarak TEKNOFEST'in silver sponsoru oldukları için duyduğu mutluluğu paylaşan Sakarya, Türkiye'nin TEKNOFEST ile büyük bir teknoloji atılımı yarattığını belirterek, gençlere verilecek yerinde eğitim ve doğru yönlendirmelerin yapılması halinde kısa zamanda büyük başarıların kaçınılmaz olacağına inandığını ifade etti. 

d2db34ee-3927-4567-8344-698aae276ddc.jpeg

Ekonomiye Katkı, Savunma Sanayisinde Yükseliş

TEKNOFEST'in ile başlayan süreçle birlikte Türkiye'nin savunma sanayisinde birçok devlet tarafından dikkat çeken bir konuma gelmesinin altını çizen Sakarya, TEKNOFEST ile savunma teknolojilerinin ülkenin güvenliğine olumlu katkılar sunduğunu vurguladı. Sakarya, "Savunma sanayiinde Türkiye'ye çevrilen dikkatli gözlerde yaşanan artış, ekonomik anlamda da ülkemize büyük fırsatlar yaratıyor. Dünya genelinde ve çevremizde yaşanan gelişmelere baktığımızda, tekonolojiden mahrum kalan ülkelerin yaşadıkları çaresizlikten ders çıkaran Türkiye, genç nüfus potansiyeli ile geleceğe umutla bakmaktadır." dedi.

2023-nisan-aa-30991986.jpg

"Teşekkür Ediyoruz"

Ömer Faruk Sakarya, son olarak "TEKNOFEST'in Adana'da düzenlenmesi için talimat veren Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Selçuk Bayraktar başta olmak üzere tüm yetkililere teşekkür ediyoruz" dedi. Adanalı tüm gençleri bu büyük teknoloji festivaline davet eden Çukurova GİAD Başkanı Ömer Faruk Sakarya, "Gençlerimiz, bu fırsatı kaçırmamalı ve TEKNOFEST'e mutlaka katılmalıdır" dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.