1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. CHP’de Ahmet Tanık başkan adaylığını açıkladı Ahmet Tanık’tan gövde gösterisi
CHP’de Ahmet Tanık başkan adaylığını açıkladı Ahmet Tanık’tan gövde gösterisi

CHP’de Ahmet Tanık başkan adaylığını açıkladı Ahmet Tanık’tan gövde gösterisi

CHP’de Ahmet Tanık başkan adaylığını açıkladı Ahmet Tanık’tan gövde gösterisi

A+A-

İlçe gençlik kolları kongrelerini tamamlayan Cumhuriyet Halk Partisi, bu hafta sonu il gençlik kolları başkanı, yönetim ve kurultay delegelerini seçecek. Bu bağlamda 29 Eylül Pazar Günü gerçekleştirilecek olan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana İl Gençlik Kolları Kongresi’nde aday olan Ahmet Tanık, adaylığını görkemli bir şekilde açıkladı. 
CHP Adana İl Başkanlığında düzenlenen adaylık açıklamasına CHP Adana İl Başkanı Doç. Dr. Anıl Tanburoğlu, CHP Gençlik Kolları MYK Üyesi Ahmet Korkmaz, Kadın Kolları Adana İl Başkanı Özgürtan Çığ, ilçe gençlik kolları başkanları, partililer ve çok sayıda genç katıldı. Adaylık açıklamasına destek veren gençler sık sık slogan atıp, Başkan Adayı Ahmet Tanık’a destek verdiler. İl Başkanı Anıl Tanburoğlu’da adaylığını açıklayan Ahmet Tanık’ı tebrik edip, başarılar diledi. 

d5bd1a0a-ebe3-4bf3-8595-40916891fd1a.jpg
Hedeflerinin halkın iktidarını kurmak olduğunu belirten Ahmet Tanık şu konuşmayı gerçekleştirdi: “Bugün burada kuruluşun ve kurtuluşun simgesi olan Cumhuriyet Halk Partisi'nin Adana İl Gençlik Kolları Başkanlığı’na aday olduğumu sizlerle paylaşmak için toplanmış bulunuyoruz. Bu onurlu yolda aday olmak benim için büyük bir gurur ve sorumluluk kaynağıdır. Partimizin temelini oluşturan Cumhuriyet ve Atatürk ilkelerine bağlı kalarak, gençliğin enerjisini ve heyecanını partimize katmak için bu göreve sizlerin desteğiyle yeniden talip oldum. 16 yaşında adım attığım Cumhuriyet Halk Partisi’nin çatısı altında uzun yıllardır mücadele eden bir nefer olarak ben gençlerin sadece sıradan bir üye değil, aynı zamanda bu ülke için geleceğin teminatı olduğuna inanıyorum. Bugüne kadar gençlik kollarında yürüttüğümüz her faaliyet, Cumhuriyet değerlerini koruma ve ilerletme kararlılığımızın bir göstergesi oldu. Ancak şimdi, bu mücadeleyi daha geniş bir platforma taşımak, Adana’da gençliği daha güçlü bir şekilde örgütlemek ve sesimizi daha gür duyurmak için yol arkadaşlarımızla birlikte yeni bir yola çıkıyorum. Cumhuriyet Halk Partisi’nin genç neferleri olarak bizler bu ülkenin yarınlarını inşa edenlerin başında geliyoruz.

d287dd28-927f-45e5-9be9-07509e5084e7.jpg

Çünkü Gençlik Kolları, her zaman değişimin ve umudun temsilcisi olmuştur. Bizim mücadelemiz sadece bugünün değil, geleceğin mücadelesidir. Bugün verdiğimiz her emek yarının aydınlık Türkiye’sine atılan birer adımdır. Partimizin yereldeki başarısı, emin adımlarla iktidara yürüdüğümüz bu yolda hepimizin emekleriyle gerçekleşmiştir. Bu yolda hep birlikte, durmadan, yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz. Sokak sokak, köy köy, gece-gündüz demeden halkımızla omuz omuza yürüyeceğiz. Adana’nın her mahallesinde gençlerin sesini daha güçlü duyuracağız. Çünkü biz biliyoruz ki gençlik, bu ülkenin en büyük güvencesidir ve en büyük değişim dinamiğidir. Gençlik kollarımızı daha da güçlendirmek, daha fazla genci partimizin çatısı altında toplamak ve birlikte aydınlık bir Türkiye mücadelesi vermek için buradayım. Ben değil, biz diyerek; şahsıma destek versin veya vermesin, bütün genç yoldaşlarımızla birlikte el ele vererek Cumhuriyet değerlerine sahip çıkmak için buradayım.

b1df3486-a678-4ab6-a449-cebefdfb4a6f.jpg

Gençliğin önderliğinde daha adil, daha eşit ve daha özgür bir Türkiye’yi kurmak için buradayım. Bu onurlu yolda sizlerin desteğiyle bugüne kadar kuruluşundan bu yana gerek 1980 öncesi gerek 1980 sonrası gençlik kollarına emek vermiş tüm başkanlarımdan bayrağı devir alarak, Adana’da Partimizin Gençlik Kolları’nı daha da ileriye taşımak için mücadeleme devam edeceğim.
İnancımız tam, azmimiz sonsuz ve unutmamalıyız ki; gençlik vardır, buradadır, ne yaparlarsa yapsınlar gençlik dimdik ayaktadır. Yaşasın Cumhuriyet Halk Partisi, Yaşasın Atatürk ilke ve devrimleri, Yaşasın tam bağımsız Türkiye ideali!”

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.