1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Çakın Projelerini Anlatacak
Çakın Projelerini Anlatacak

Çakın Projelerini Anlatacak

Çakın Projelerini Anlatacak

A+A-

Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkan adayı Kurtul Çakın, 22 Ekim Salı günü Seyhan Oteli’nde düzenleyeceği toplantıda ÇGC üyeleriyle ikinci kez bir araya gelecek. Yaklaşık 6 ay önce seçim çalışmalarına başlayan ve üye ziyaretleri gerçekleştiren Kurtul Çakın, ilk genel buluşmanın ardından ikinci buluşmada sunumlar eşliğinde projelerini anlatacak.

İlk hedeflerinin Çukurova Gazeteciler Cemiyeti’nde kurumsallığın yeniden tesisi olacağını belirten Kurtul Çakın, “Seyhan Oteli’ndeki etkinlikte sunumlar eşliğinde yaklaşık 11 proje açıklayacağım. Yönetim kurulumuz ve değerli üyelerimizle birlikte amacımız Çukurova Gazeteciler Cemiyeti’ni yeniden ayağa kaldırmak olacak. Yeni bir heyecan, yeni bir başlangıç hareketiyle çıktığımız bu yolda kazanan Çukurova Gazeteciler Cemiyeti ile onun değerli üyeleri olacak. Sevgiye, saygıya, birlikteliğe önem vereceğiz.

Çukurova Gazeteciler Cemiyeti’nde değişim zamanı gelmiştir. Türkiye’nin konuşulan, sürekli gündeminde olan bir Çukurova Gazeteciler Cemiyeti yaratacağız. Salı günü gerçekleştireceğimiz toplantımıza tüm değerli üyelerimizi bekliyoruz. 1975 yılında kurulan Çukurova Gazeteciler Cemiyeti gerek kurumsallık anlamında gerekse gerçekleştirdiği etkinlikler ve projeleriyle gündem yaratacak” dedi.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.