1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Çakın: İkinci Buluşma Ekim'de
Çakın: İkinci Buluşma Ekim'de

Çakın: İkinci Buluşma Ekim'de

“Yeni Bir Heyecan, Yeni Bir Başlangıç” hareketi ile yola çıktığımız seçimler öncesi üyelerimizle ikinci defa bir araya gelerek, vizyon projelerimizi video sunumları eşliğinde paylaşacağız.

A+A-

Çukurova Gazeteciler Cemiyeti'nin, 2026 yılı Ocak ayında yapılacak olan Olağan Genel Kurulu öncesi başkan adaylığını kalabalık bir katılım eşliğinde ÇGC üyeleri ile yaptığı toplantıda açıklayan Türkiye Spor Yazarları Derneği Adana Şubesi geçmiş dönem başkanı Kurtul Çakın, ikinci toplantısını Ekim ayında gerçekleştirecek. Kurtul Çakın, “Çukurova Gazeteciler Cemiyeti'nin değerli üyeleriyle Ekim ayında ikinci kez buluşmaya hep birlikte hazırlanıyoruz.

“Yeni Bir Heyecan, Yeni Bir Başlangıç” hareketi ile yola çıktığımız seçimler öncesi üyelerimizle ikinci defa bir araya gelerek, vizyon projelerimizi video sunumları eşliğinde paylaşacağız. Çok değerli meslek büyüklerimizden, bizlere bir onur mirası olarak kalan bu güzide kurumu, desteklerinizle ayağa kaldırmaya geliyoruz.

Hep birlikte, el birliği ile oluşturacağımız yönetim ve diğer kurullarımızla, Çukurova Gazeteciler Cemiyeti'ni eski günlerinde olduğu gibi, dimdik yürüyerek ve herkese kucak açan bir kurum haline getireceğimize söz veriyorum. Sadece sözde kalan Basından Sansürün Kaldırılış yıldönümlerini de gelecekte daha güçlü olarak kutlayacağımıza inanıyoruz” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.