
Başkent'te Adanalılar geleneksel iftar programnda buluştular
Başkent Adanalılar Platformu ve Başkent Adanalılar derneği işbirliğiyle geleneksel hale gelen "İftar Programı'nın 2025 Ramazan ayı buluşması gerçekleşti.
Ankara'nın tarihi bölgesi Ulus'ta yer alan Sebilürreşad Kültür ve Sanat Merkezi fuaye salonunda gerçekleşen iftar menüsünde Adana kebabı vardı. Adanalı Kebapçı rahmi usta'nın merkezin avlusunda yaktığı mangal adeta Ankara'yı sardı.
Bürokraside görevli Adanalıların yer aldığı iftar buluşmasında her bakanlıkta görevli Adanalıların yanı sıra yargı mensubu hemşerilerde iştirak etti.
19 Mart Akşamı bir araya gelen Adanalılar iftar buluşmasına; Adana Milletvekili Sadullah Kısacık, Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu, Adanalı ama Hatay'dan Milletvekili seçilen Doç. Dr. Necmeddin çalışkan protokolde yer aldı.
programın açılış konuşmasını yapan Platform başkanı fatih Bayhan, bu buluşmanın nezih ve seçkin bir kitle ile her yıl devam ettiğine dikkat çekerek, bu iftar sofrası birlik ve beraberliğimizin nişanesi olsun. Adana'mızın Ankara'da sesi, adresi olmaya gayret eden hepinize teşekkür ediyorum, dedi.
Başkent Adanalılar dernek Başkanı Mustafa Aslan'da davetlilere teşekkür ederek, "Bu nezih ortamda birlikte olmanın gururunu yaşıyoruz, inşallah aylık buluşmalarla hemşeri dayanışmasının bürokrasideki örneği haline geleceğiz, dedi.
Hemşeri Milletvekillerimiz Sadullah kısacık, Necmeddin çalışkan ve Mücahit Durmuşoğlu'nun da kısa konuşmalarla dayanışma ve birlikteliğe vurgu yaptıkları program, açık mikrofon usulüyle devam etti. Adanalılar ülke ve şehir gündemine dair fikirlerini açık mikrofonda paylaşarak ayrıldılar.
HABERE YORUM KAT
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.