1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. Başkan Demirçalı: “Bu Bir Komplo, Bu Bir Tuzak”
Başkan Demirçalı: “Bu Bir Komplo, Bu Bir Tuzak”

Başkan Demirçalı: “Bu Bir Komplo, Bu Bir Tuzak”

“Cumhurbaşkanına Yapılan Saygısızlık Tüm Topluma Yapılmıştır”

A+A-

Yüreğir Belediye Başkanı Ali Demirçalı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın fotoğrafının çöp poşetinde bulunmasıyla ilgili açıklama yaptı. Olayın bir komplo olduğunu ifade eden Başkan Demirçalı, bu durumu siyasi rant için kullanmaya çalışanlara fırsat vermeyeceklerini söyledi.

Başkan Demirçalı’nın açıklaması şöyle; “Değerli Hemşehrilerim; hafta sonu, Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın fotoğrafının belediye bahçesine atıldığı iddia edildi.

9781e039-619e-46a1-bcfc-7db97f7c0fbd.jpg

Bunun üzerine hemen soruşturma açılması ile ilgili talimat verdim. Bu bir komplo, bu bir tuzaktır. Bunu yapan her kimse cezalandırılmasını bekliyorum. Kamera kayıtlarını inceledik. Görüntüleri basına servis eden şahıslar AK Parti döneminde belediyemize işe alınmışlar. Konu Cumhuriyet başsavcılığına intikal etmiştir. Buradan bir şey çıkmaz. Buradan siyasi rant elde edemezler. Biz bütün devlet büyüklerine sahip çıktığımız gibi Cumhurbaşkanımıza da sahip çıkıyoruz. Şunu ifade etmeliyim ki buradaki yenilginin hesabı bu şekilde sorulamaz. Böyle tuzaklarla, sosyal medyadan yapılan yıpratma politikalarıyla sonuç alamazlar. Kimse ayak oyunlarıyla siyasi rant peşinde koşmasın.”

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.