1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Balotelli görüşmelere başladı! Yılın transferi olarak duyuruldu
Balotelli görüşmelere başladı! Yılın transferi olarak duyuruldu

Balotelli görüşmelere başladı! Yılın transferi olarak duyuruldu

Trendyol Süper Lig ekibi Adana Demirspor'dan ayrıldıktan sonra yeni adresi merak edilen Mario Balotelli hakkında flaş bir iddia ortaya çıktı.

A+A-

Bulgaristan'da yayın yapan topsport.bg'nin haberine göre; serbest statüde bulunan İtalya santrfor, CSK Sofya ile transfer görüşmeleri gerçekleştiriyor.

 

YILIN TRANSFERİ

 

Haberde bu görüşmelerin olumlu sonuçlanması durumunda, Bulgaristan'da yılın transferi olacağı aktarılan bilgiler arasında yer alıyor.

 

İTALYA'YI İSTİYORDU

 

34 yaşındaki golcü daha önce DAZN'a verdiği röportajda, "Yurt dışından teklifler aldım, ama Serie A'ya geri dönme umudum olduğu için her şeyi yavaşlattım. Rahat edemeyeceğim takımlar yok. Hangi takımın bana uymayabileceğini düşünmeliyim. İnsanların Balotelli hakkında ne tür bir önyargısı olduğunu anlamıyorum. Bazı antrenörlerle tartıştım ama herkes tartışıyor. Kariyerimde asla bir soyunma odasını mahvetmedim." ifadelerini kullanmıştı.

 

2023/24 SEZONU PERFORMANSI

 

Geçtiğimiz sezon Akdeniz temsilcisi ile Trendyol Süper Lig'de 16 maça çıkan Mario Balotelli, 7 gol ve 1 asistlik performans sergilemişti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.