1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Balotelli görüntülerden sonra ilk kez konuştu!
Balotelli görüntülerden sonra ilk kez konuştu!

Balotelli görüntülerden sonra ilk kez konuştu!

Bir zamanlar İtalya'nın efsane forveti olan Mario Balotelli, sarhoşken çekilen videosunun ardından tepkilere yanıt verdi.

A+A-

Balotelli, ayakta durmakta zorlandığı ve ardından yere düşüp herkesi büyük bir şaşkınlığa uğrattığı videonun ardından gelen tepkiler sonrasında kendi videosunu sosyal medyada paylaştı.

  • BalotelliX / Instagram

    BÜYÜK RESİM

    Olay, İtalya'nın son 16 turunda İsviçre'ye karşı Euro 2024'e veda etmesinin ardından yaşandı. Balotelli, daha önce İtalya'yı Euro 2012 finaline taşımıştı ancak şu anda o durumdan çok uzakta ve 2018'den beri milli takımda forma giyemiyor.

  • BALOTELLI NE SÖYLEDİ?

    Balotelli şunları söyledi: "Arkadaşlarımla düştüğümüz, yuvarlandığımız, şakalaştığımız, koştuğumuz videoyu gördüm. Arkadaşlarla dışarı çıkıp eğlenip şakalaşarak, kimseyi incitmeden bir gece geçirmekte bir sorun görmüyorum.

    "Neden yargılanıyorum? Neden insanlarla çektiğim tüm fotoğrafları ve videoları göstermiyorsunuz? Herkese açığım. İtalya böyle oynadıktan sonra, kötü bir şekilde turnuvadan elenmesinin ardından benim sarhoş olduğum görüntüler konuşuluyor. Daha önemli şeylere kafa yoralım."

  • Mario Balotelli

    BALOTELLI İÇİN SIRADA NE VAR?

    Yakında 34 yaşına girecek olan Balotelli, Süper Lig ekibi Adana Demirspor ile sözleşmesi sona erdikten sonra kulüpsüz durumda bulunuyor. 2023-24 sezonunda Adana ekibinde 16 Süper Lig maçında yedi gol attı ve 2021-22 sezonunda kulüpteki önceki döneminin aksine kariyeri sakatlık nedeniyle de sekteye uğradı. Ocak 2019'da Nice'ten ayrıldığından belli bir takımda tutunmakta zorlanan İtalyan forvetin gelecek sezon nereye gideceği henüz belli değil.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.