1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Ali Demirçalı'dan kucuksaat.com'a açıklama: İhaleyi iptal ediyorum
Ali Demirçalı'dan kucuksaat.com'a açıklama: İhaleyi iptal ediyorum

Ali Demirçalı'dan kucuksaat.com'a açıklama: İhaleyi iptal ediyorum

Demirçalı: "Yüreğir Belediyesi'ne fatura edilen 6 buçuk milyon liralık tatlı trollerin ve yandaş medyanın şekerini yükseltmiş. 150 milyon ediyorsa gelin 70 milyonun üzerine 100 lira fazla verin arsayı size vereceğim"

A+A-

Kucuksaat.com'un 1 Temmuz 2024 tarihinde okuyucularına sunduğu haberle, kamuoyu Yüreğir Belediyesi'nin ilk arsa satışını yapacağını kucuksaat.com'dan öğrenmişti. Yine kapalı teklif usulü ile tek teklifin hangi firma tarafından yapıldığını kucuksaat.com duyurmuştu.

İlgili haberi okumak için tıklayın: Ali Demirçalı ilk satışını yapıyor: Yüreğir Belediyesi'nden imarlı satılık arsa

39904.jpg

ALİ DEMİRÇALI'DAN KUCUKSAAT.COM'A AÇIKLAMA

Yüreğir Belediye Başkanı Ali Demirçalı kucuksaat.com kurucusu Taner Talaş'ı arayarak konuyla ilgili detaylı açıklamada bulundu.

6 BUÇUK MİLYONLUK TATLIYI YEDİKLERİNDEN BÖYLE OLUYOR...

Taner Talaş'a açıklamada bulunan Başkan Demirçalı, "Sizlerin yaptığı haberlerden asla rahatsız değilim ancak AK Parti'nin trolleri ve yandaş basın, Yüreğir Belediyesi'ni itibarsızlaştırmaya çalışıyor. Geçmiş dönemde Yüreğir Belediyesi'nin kasasından ödenen 6 buçuk milyonluk tatlıyı yiyince bunlar şeker hastası olduklarını zannediyorum. Şekerleri yükselince ne dediklerini bilmiyorlar." dedi.

ÖNCEKİ DÖNEM YÖNETİMİ 40 MİLYON TL BEDEL İLE SATIŞA ÇIKARDI

"Ben Adana'da binlerce konuta imza atmış bir müteahhidim. Hangi arsanın ne kadar edeceğini ben iyi bilirim. Bu arsayı da satmak için belediyenin resmi duyurularından hariç, üye olduğu müteahhitlik STK'larında SMS yoluyla herkese çağrıda bulundum. Bir önceki dönem belediye yönetimi 2024 yılında bu arsayı 40 milyon TL ile satışa çıkarırken, biz 70 TL ile satışa çıkardık. Tek bir kişinin teklif vermesi nedeniyle rekabet koşulları oluşmadığından dolayı kamu yararı için satışı iptal ediyorum. Teklifin üzerinde 100 lira fazla verene arsayı satacağım. Troller ve yandaş medya "100-150 milyon değerindeki arsa" diyordu. Hadi gelin verilen teklifin üzerinde teklif verin, arsayı size satayım."

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.