1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Ahmet Zenbilci'nin oğlunun yakalattığı uyuşturucu "skunk" nedir?
Ahmet Zenbilci'nin oğlunun yakalattığı uyuşturucu "skunk" nedir?

Ahmet Zenbilci'nin oğlunun yakalattığı uyuşturucu "skunk" nedir?

AK Parti Adana Milletvekili Zenbilci "Bir soruşturmada oğlumun adının geçtiğini öğrendim" diyerek partisinden istifa etmişti. O soruşturmanın zenbilcinin aracıyla uyuşturucu ticareti olduğu ortaya çıktı.

A+A-

AK Parti Adana Milletvekili Ahmet Zenbilci, "Bir soruşturmada oğlumun adının geçtiğini öğrendim. Sürecin partime ve dava arkadaşlarıma zarar vermemesi için..." diyerek partisinden istifa ettiğini duyurdu. Zenbilci'nin oğlu T.Z.'nin 20 kg sentetik uyuşturucuyla (skunk) babasının adına kayıtlı araçta yakalandığı ve tutuklandığı ortaya çıktı. 

Peki, Skunk nedir ve kullanımının yan etkileri ve riskleri nelerdir? İşte detaylar:

Skunk nedir?

Uyuşturucu türleri arasında yer alan Skunk oldukça kuvvetli bir maddedir. Türkçe’deki tam karşılığı olarak kokarca kelimesi olan Skunk esrara kıyasla daha zararlı bir madde olarak piyasada var olmaktadır. Skunk'un en kötü yan etkilerinden birisi ise beyne daha fazla zarar vererek akıl hastalıklarının önünü açmasıdır. Esrarın hammaddesi hint kenevirinin laboratuvar ortamında diğer uyuşturucu maddelerle hibritleştirilerek elde edilen, esrardan 20 kat daha fazla bağımlılık yapıcı özelliği olan bir uyuşturucu maddedir.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.