1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Adana'yı sarsan cinayette ayrıntılar belli oldu! İşte tüm detaylar...
Adana'yı sarsan cinayette ayrıntılar belli oldu! İşte tüm detaylar...

Adana'yı sarsan cinayette ayrıntılar belli oldu! İşte tüm detaylar...

Seken kurşunların isabet ettiği 2 kişi hafif şekilde yaralanırken polisin bacağından vurduğu katil zanlısı yaralı olarak kaçtı.

A+A-

Adana'da aynı otomobilde bulunan uzman çavuş Gökhan Çelik, daha önce hakkında uzaklaştırma kararı aldıran öğretmen eşi Hatice Çelik’i öldürüp, beraberindeki kadının eniştesi Murat Akdöker’i de ağır yaraladı.

Olay saat 12.20 sıralarında merkez Seyhan ilçesi Seyhan ilçesi Güneykuşak Bulvarı’nda meydana geldi. Murat Akdöker yönetimindeki 70 AAF 487 plakalı otomobilde bulunan 1 çocuk annesi öğretmen Hatice Çelik ile daha önce hakkında şikayetçi olup uzaklaştırma kararı aldırdığı eşi uzman çavuş Gökhan Çelik arasında tartışma çıktı.

db7eede3-c601-4af2-984e-dfb27ab7b385.jpeg

Aralarında kıskançlık nedeniyle geçimsizlik olan ve Mardin’de görev yapan Gökhan Çelik, beylik tabancasını çekince, eşi Hatice Çelik otomobilden inip kaçmaya çalıştı. Katil zanlısı, kendisi gibi Mardin'de görev yapan eşini arkasından ateş edip öldürdü ardından da Murat Akdöker’i vurdu. Açılan ateş sırasında seken kurşunlar ise yoldan geçen 2 kişiye isabet etti.

O sırada olay yerinde bulunan polis aracına da seken kurşunlar isabet ederken olay müdahale eden ekipler, katil zanlısı Gökhan Çelik’e ateş ederek etkisiz hale getirmek istedi. Bacağından vurulan Çelik, ara sokaklara girip izini kaybettirdi.

f116452a-fab7-4a9a-b539-2a04018afd55.jpeg

Ağır yaralanan Hatice Çelik’in kız kardeşinin eşi olan eniştesi Murat Akdöker ise götürüldüğü hastanede yoğun bakıma alındı, ancak durumu çok ağır. Seken kurşunlarla hafif yaralanan 2 kişi de götürüldüğü hastanede tedaviye alınırken polis, yaralı halde kaçan şüpheliyi arıyor.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.