1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Adanaspor'da Transferler Kapıda: 3 Oyuncu İmzaya Geliyor
Adanaspor'da Transferler Kapıda: 3 Oyuncu İmzaya Geliyor

Adanaspor'da Transferler Kapıda: 3 Oyuncu İmzaya Geliyor

Trendyol 1. Lig temsilcimiz Adanaspor, transfer çalışmalarında sona geldi. 3 oyuncu ile imza aşamasında olduğu ve 1 oyuncu ile yolların ayrılacağı öğrenildi.

A+A-

Yaz transfer sezonunun kapanmasına saatler kala, Turuncu-Beyazlılarda transfer çalışmaları bir hayli hareketli geçiyor. Başkan Asil Bostancı, uçakları peş peşe indirmeye ve bu sezon Adanaspor camiasının uzun yıllardır istediği futbolu izletmek adına nokta atışı transferler gerçekleştirmeye hazırlanıyor. 

2 YABANCI 1 TÜRK İLE İMZA AŞAMASINDA

Adanaspor yönetimi, bu kapsamda takıma 2 yabancı 1 Türk oyuncu transferi yapmaya hazırlanıyor. Edindiğimiz bilgilere göre bu 3 oyuncu ile Turuncu-Beyazlı yönetim imza aşamasında. Oyuncuların isimleri henüz bilinmezken, 3 oyuncudan birinin forvet olmasına kesin gözüyle bakılıyor.

LUKAKU İLE YOLLAR AYRILIYOR

Yabancı kuralı nedeniyle şu anda kadrosunda 7 yabancısı bulunan ve 8 yabancı sınırlamasına takılan Adanaspor, iki yabancı takviyesi için 1 oyuncu ile yollarını ayıracak. Bu isim Belçikalı sol bek Jordan Lukaku olacak. Lukaku, Adanaspor'a geçtiğimiz sezon katılmış ve istenilen performansı gösterememişti. 

FIRSATLAR DEĞERLENDİRİLİYOR

Bu 3 oyuncunun yanı sıra, Başkan Bostancı fırsat transferi kovalıyor. Transfer döneminin son saatine kadar çalışmalarını sürdürecek olan Adanaspor'da özellikle taraftarların içine sinecek ve takıma yüzde 100'ünü verecek oyuncular kazandırılmaya çalışılıyor. 

5ocakgazetesi.com

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.