1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Adanaspor Başkanı Asil Bostancı'dan Önemli Açıklamalar "A, B ve C Planımız Hazır"
Adanaspor Başkanı Asil Bostancı'dan Önemli Açıklamalar "A, B ve C Planımız Hazır"

Adanaspor Başkanı Asil Bostancı'dan Önemli Açıklamalar "A, B ve C Planımız Hazır"

Adanaspor Başkanı Asil Bostancı, 5ocakgazetesi.com’a özel olarak yaptığı açıklamada takımın genel durumunu değerlendi. Başkan Bostancı, teknik ekipte değişiklik olabileceğini kaydetti.

A+A-

rendyol 1. Lig’de mücadele eden temsilcimiz Adanaspor’un Başkanı Asil Bostancı, kulübün gündemini 5ocakgazetesi.com’a değerlendirdi. Ardı ardına alınan üzücü sonuçların ardından somut adımlar atmaya hazır olduklarını belirten Asil Bostancı, “A, B ve C planlarımız hazır” dedi.

 

Adanaspor Başkanı Asil Bostancı'dan Önemli Açıklamalar

CİCCOLİNİ İLE YOLLAR AYRILMA NOKTASINDA

Başkan Bostancı, 5ocakgazetesi.com’a özel yaptığı açıklamada Fransız teknik adam Francois Ciccolini ile yolların ayrılma noktasında olduğunu söyledi. Başkan Asil Bostancı, konu ile ilgili Adanaspor yönetimi ile istişarelerin sürdüğün ve kulübün geleceğini için ellerinden gelen en iyi ve en doğru kararı alacaklarını söyledi.

Asil Bostancı, önümüzdeki günlerde alınacak resmi kararın kamuoyuna duyuracaklarını sözlerine ekledi.

 

Adanaspor Başkanı Asil Bostancı'dan Önemli Açıklamalar

LUKAKU TAKIMDAN AYRILIYOR

Geçtiğimiz sezon büyük umutlarla transfer edilen fakat istenileni bir türlü vermeyerek hayal kırıklığı yaratan Belçikalı sol bek Jordan Lukaku ile yollar ayrılıyor. Adanaspor Başkanı Asil Bostancı, oyuncu ile fesih görüşmelerinin başladığını ve yakın zaman resmi olarak kararın duyurulacağını aktardı.

 

Adanaspor Başkanı Asil Bostancı'dan Önemli Açıklamalar

TARAFTARA STORE MÜJDESİ

Başkan Asil Bostancı, çok merak edilen ve heyecanla beklenen store’un önümüzdeki günlerde açmayı planladıklarının müjdesini de verdi. Asil Bostancı konu ile ilgili yaptığı açıklamada, “Önümüzdeki günlerde Optimum’un yakınında içerisinde formadan atkısına, anahtarlığından bayraklara kadar her türlü ürünün taraftarların ilgisine sunulacağı Adana Store’umuzu açmaya hazırlanıyoruz” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.