1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Adanalı Gazeteciden Dilan Polat tepkisi
Adanalı Gazeteciden Dilan Polat tepkisi

Adanalı Gazeteciden Dilan Polat tepkisi

Gazeteci ve köşe yazarı Ayşe Arman, Dilan Polat'ın tahliyesinden sonra büyük tepki gösteren isimlerden biri oldu. Arman açtı ağzını yumdu gözünü.

A+A-

Kara para aklama ve vergi kaçırma suçlarından 4 Kasım 2023 tarihinde tutuklanan Dilan Polat iki gün önce tahliye edildi.

Anadolu 8. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından verilen karar sonrası Silivri'deki Marmara Ceza İnfaz Kurumu'ndaki işlemlerin ardından cezaevinden çıktı.

Haber ülkenin büyük bir kesimi tarafından tepkiyle karşılandı. Tahliye kararına sert çıkanlardan biri de yazar ve gazeteci Ayşe Arman oldu.

“DİLAN POLAT CEZAEVİNE GİRDİ AMA BU ONU DAHA POPÜLER BİRİ YAPTI”

Dilan Polat'ın tahliyesine ateş püsküren Arman:

“İçeriden çıkıyor, daha ilk günden 400 bin yeni takipçi kazanıyor. Sosyal medya fenomeni Dilan Polat, kara para aklama suçlamasıyla cezaevine girdi, ama bu onu daha da popüler yaptı. Öyle ki, tahliye olduktan sonraki her adımı olay oldu.

Cezaevine eşiyle buluşmaya gidiyor, Instagram'da bir anda binlerce takipçi daha ekleniyor.

Bir durup düşünelim: Bu nasıl bir çarpıklık? Toplumdaki yozlaşma artık o kadar normalleşti ki, suçla anılmak bile popülerlik getiriyor.

Sosyal medyanın bu sahteliği, her şeyin göstermelik olduğu, şeffaflık ve doğruluğun göz ardı edildiği bir dünya yaratıyor. Takipçi sayısıyla ölçülen bir değer, aslında ne kadar değerli? Kafalar (ımız) karışık!!!”

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.