1. HABERLER

  2. GÜNDEM

  3. Adana'da yarın AK Parti'ye geçecek belediye başkanları belli oldu! İşte detaylar...
Adana'da yarın AK Parti'ye geçecek belediye başkanları belli oldu! İşte detaylar...

Adana'da yarın AK Parti'ye geçecek belediye başkanları belli oldu! İşte detaylar...

23. kuruluş yıl dönümünü kutlayacak AK Parti Adana'da transferlere hazırlanıyor... YRP cephesinde Adana il ve genel başkan düzeyinde AK Parti'ye tepki geldi...

A+A-

AK Parti, 14 Ağustos'ta 23'üncü kuruluş yıl dönümünü kutlayacak. Yıl dönümü için Ankara'da geniş katılımlı bir program hazırlanıyor. Programın sloganı "Umudun, Geleceğin ve İcraatın Adı AK Parti" olarak belirlendi. Ankara'da yapılacak kutlamaya eş zamanlı olarak tüm illerde de ayrı ayrı etkinlikler planlanıyor. Türkiye genelinde bazı milletvekili ve belediye başkanlarının AK Parti'ye geçeceği konuşulurken, gözler Adana'ya çevrildi. İşte detaylar...

images-4.jpeg

SAİMBEYLİ'DE MAHMUT DAL AK PARTİ'YE GEÇİYOR

31 Mart 2024 yerel seçimlerinde sürpriz yaparak Adana'nın Saimbeyli ilçesinde seçimleri kazanan bağımsız belediye başkanı Mahmut Dal'ın yarın AK Parti'ye geçeceği öğrenildi.

9ed4c2ea-ddbc-439b-b1fe-80975655fa81.jpeg

FEKE'DE BAŞKAN ÖZEN'E YOĞUN BASKI

Feke Belediye Başkanı Cömert Özen'e AK Parti Adana kurmaylarının yoğun baskı yaptığı, yarın gerçekleştirilecek törenlerde Başkan Özen'e AK Parti rozetini takması için kendisine yoğun baskı yaptığı öğrenildi.

Öte yandan AK Parti cephesinden Başkan Özen'e baskı yapıldığını öğrenen Yeniden Refah Partisi Adana yöneticilerinin AK Parti Adana'ya tepki gösterdiği, seçimi YRP ile kazanan başkanlara siyasi baskı yapılmasının etik olmadığını ifade ettikleri öğrenildi.

FATİH ERBAKAN TEPKİ GÖSTERDİ

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan X hesabından yaptığı paylaşımda, YRP'li belediye başkanlarını AK Parti'ye transfer etmeye çalışanların, milletin 31 Mart'ta ortaya koyduğu iradeyi hiçe saydıklarını, ne siyasi ne de ahlaki bakımdan uygun bir davranış olmadığını ifade ederek tepki gösterdi.

gu3d7kexoaazvvb.jpeg

AK PARTİ'NİN YARINDAN İTİBAREN ADANA'DA BELEDİYESİ OLACAK

31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Adana'da büyükşehir başta olmak üzere hiç bir ilçede kazanamayan AK Parti'nin yarın gerçekleşecek transferlerle Adana'da belediyeye sahip olması bekleniyor.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.