1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. Adana'da silah kaçakçılarına operasyon
Adana'da silah kaçakçılarına operasyon

Adana'da silah kaçakçılarına operasyon

Gözaltına alınan 18 şüpheliden 4'ü tutuklanırken, 2'si adli kontrol şartıyla 12'si ise savcılıktan tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı

A+A-

Adana'da silah kaçakçılarına yapılan operasyonda gözaltına alınan 18 şüpheliden 4'ü tutuklanırken, 2'si adli kontrol şartıyla 12'si ise savcılıktan tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

aw401923-04.jpg
Adana Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, ruhsatsız silahları piyasaya sürüp ticaretini yapan kişilere yönelik operasyon için düğmeye bastı. Özel harekat polislerinin de desteği ile şafak vakti eş zaman baskın yapıldı.

aw401923-02.jpg
Yapılan baskınlarda 4 ruhsatsız tabanca ve 4 ruhsatsız tüfek ele geçirilirken 18 kişi yakalandı. Yakalanan şüphelilerin 4'ü tutuklanırken 2'si adli kontrol şartıyla 12'si ise savcılıktan tutuksuz yargılanmak üzere serbest kaldı.

 

aw401923-05.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.